Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetséges, hogy azért vonzódn...

Lehetséges, hogy azért vonzódnak hozzám az ilyen nagyon picike, kb.150-157centi körüli lányok, mert én is elég alacsony vagyok fiúként vagy, ha magasabb lennék sokkal, akkor is nekik kellenék?

Figyelt kérdés
Csak, azért mégis fura, mert állítólag az alacsony fiúknak sosem lesz nője meg, egyéb szépeke lehet hallani, de valamiért én mégis folyon bejövök lányoknak, viszont megfigyeltem, hogy többnyire ilyen nagyon piciknek csak. Mondjuk legutóbb egy velem egy magassal smároltam, talán kicsit magasabb is volt, de nem ez a jellemző, általában a magasabb lányok átnéznek rajtam, de a picik azt monják cuki vagyok. A vicc, hogy nekem meg ők a cukik. :D
2013. nov. 25. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Hadd találgassak. Debrecen? 23 év? Cuki alacsony lányok bla bla bla
2013. nov. 25. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Te mérőszalaggal a kezedben rohangálsz?
2013. nov. 25. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:

A legtöbb alacsony lány alacsonyabb srácot keres, mert nem érne fel egy 190 cm-set :D

Ez így akkor neked, meg a pici lányoknak is tökéletes :D

2013. nov. 25. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!