Alacsony, kisfiús vonású, ( akiknek bejöttem azoknak ) cuki fiú vagyok, van itt olyan jó fej, humoros, rendes lány, aki ismerkedne és szeretne kapcsolatot már?
Figyelt kérdés
Most nyitott vagyok az ismerkedésre, nincs senkim, ja és olyan írjon, aki nem fél talizni sem majd idővel. :D2013. nov. 19. 21:48
1/5 anonim válasza:
Komolyan mondom rámjön a röhögés mikor egy hímnemű valami, mert biztos nem férfi, saját magát hívja cukifiúnak.
Szerinted mi kell a nőknek, egy cukifiú egy kismacska helyett, vagy egy férfi, aki törődik velük, aki mellett biztonságban érzik magukat, és aki ha kell keményen megdugja őket?
21F
3/5 anonim válasza:
Figyelmeztetek minden hímnemű egyedet, aki látja/olvassa ezt a kérdést, ha elakar rettenteni szinte minden nőt magától, ilyen jellegű kérdést írjon ki, vagy legalábbis leírást magáról.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem vén nő kell, hanem tini lány, én sem vagyok még vén azért. :D
2013. nov. 19. 21:57
5/5 anonim válasza:
Én ajánlom, hogy ha csajozni, akarsz ne ezzel kezdd, hogy "cuki"-"kisfiús" stb. Alacsony=nem túl magas, nem égimeszelő stb. szinonimával helyettesítsd. Ezeket úgyis meg fogja a csaj látni magától, addig meg adhatod magadat és a személyiséged kerül inkább előtérbe. 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!