Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nagyon gazdag alfahímeknek...

A nagyon gazdag alfahímeknek van okuk a felsőbbrendűségi érzetükre és a nők tárgyként kezelésére?

Figyelt kérdés
Átverni nem verik őket, mert nem ígérgetnek semmit, de mindenki tudja, hogy csak arra kell nekik.
2013. nov. 25. 13:04
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Bárcsak minden nő olyan lenne, mint Te, Vica..
2013. nov. 26. 14:50
 22/43 A kérdező kommentje:
*vcica :D
2013. nov. 26. 14:51
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez az alak tiszta szánalom, és realitásvesztésben szenved.
2013. nov. 26. 14:55
 24/43 A kérdező kommentje:
Azért annyiban igaza volt, hogy a nők legnagyobb része nem olyan, mint Te. Szóval anyagiasak és a külsőség a lényeg számukra..
2013. nov. 26. 14:59
 25/43 anonim ***** válasza:
És az kéne, hogy érdekeljen engem, hogy milyen a nők többsége? Vagy hogy egyáltalán ki milyen, mit csinál és mit akar?
2013. nov. 26. 15:05
 26/43 A kérdező kommentje:
És most miért támadsz engem ? :( ez kb bók volt..
2013. nov. 26. 15:07
 27/43 anonim ***** válasza:
0%

Azért szenved, mert tudja hogy igazam van.

Gondolom párszor már jól átb..ták és most eldöntötte, h több ilyen nem lesz így játsza az öntudatos, határozott nőt.

De ahogy láthatod nehezen megy neki, rögtön felkapja a vizet.

Nem kell vele foglalkozni, ugyan ilyen a többi nő is, scak ő hiszi magát rohadt nagy unikumnak.

Ez legalább annyira megszokott számomra, mint hogy a 14-16 éves tinilányok marhára érettnek hiszik magukat.

Vagy a 40-es diszkósq--urvák, h még mindig 20-nak néznek, azt a pár ráncot leszámítva, na persze :)

Rem érthető példákat hoztam:P

2013. nov. 26. 15:10
 28/43 anonim ***** válasza:
56%-os, te csak provokálsz, de váljék egészségedre. :) Nekem valahogy nem volt rossz élményem még a másik nemmel, sosem csaltak meg, vagy vertek át. :) Sosem vonzottak az ilyen típusok, mint te. :)
2013. nov. 26. 15:14
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem kaptam én fel a vizet, csak megkérdeztem, hogy miért kellene mással törődnöm? És neked, kérdező, mért kell megsértődnöd? Engem tényleg nem érdekel az, hogy a nők többsége így meg úgy... Nem érdekel. Én nem vagyok olyan mint ők és kész. És nem, nem játszom meg, hogy öntudatos vagyok, te játszod meg azt, hogy egy férfi vagy, ami nem igaz, és hogy személyiséged van, ami szintén nem igaz, mert a nagyképűség és a realitásvesztés nevű elmebaj az nem személyiség. De még sosem késő növeszteni egyet.
 30/43 A kérdező kommentje:
szegény lány mivel érdemelte ezt ki h így beszélj vele ? :s
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!