Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nagyon gazdag alfahímeknek...

A nagyon gazdag alfahímeknek van okuk a felsőbbrendűségi érzetükre és a nők tárgyként kezelésére?

Figyelt kérdés
Átverni nem verik őket, mert nem ígérgetnek semmit, de mindenki tudja, hogy csak arra kell nekik.
2013. nov. 25. 13:04
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális, és senkinek nincs joga, még kifogása sem, hogy tárgyként kezeljen egy nőt. De ha már ezzel próbálkozik, akkor nő szépen tegye helyre, és ha kell, hagyja el, mert ez idővel csak rosszabb lesz.
2013. nov. 25. 13:24
 12/43 anonim ***** válasza:
15%

Én úgy gondolom van.

Jóképű vagyok, évek óta edzek így kellően sportos testalkattal rendelkezem.

Emellett van jól fizető állásom, ami mellett még pluszban hajtom a pénzt, szal erre se lehet panasz.

Aztán ugye további jó pont, h lent is el vagyok látva olyan méretekkel, ami ideális a nőknek.

Szal a lényeg, h volt már kb 600 nővel dolgom és kb a 99% segghülye meg álszent.

És nem kell jönni a rossz helyen keresgélek dumával.

Nekem csak egy mosoly és már csillog a szemük meg nedvesednek.

Szal no comment

2013. nov. 25. 14:37
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, kíváncsivá tettél. Tegyél már ki ide képet nekünk, hogy bálványozhassuk tökéletességed!
2013. nov. 25. 16:07
 14/43 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint ez nem pénzhez kötött dolog.
2013. nov. 25. 16:09
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
99% segghülye meg álszent... Igen, mert az okos nők látják rajtad ezt az attitűdöt és inkább távol tartják magukat tőled. Kérdés, hogy tudnál-e egyáltalán valamit is kezdeni egy okos nővel, akinek sem a kinézeted, sem a pénzed nem számít, és simán lelép, ha sz*rul bánsz vele. Szerintem nem, mert ő sem tűrné el, hogy lekezeld, és te sem tudnád megállni azt, hogy ne tárgyként kezeld.
2013. nov. 25. 16:10
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

12-es, de szánlak. Aztán ha beteg vagy és ágyban fekszel ki gondoskodik rólad? Gondolom az anyukád. Csak nem tudom akkor mi lesz, ha ő meg meg találna halni.

Mert neked esélyes sincs normális társat találni az életben.

Tök fura, hogy szerinted a ők 99 %-a ilyen. Emellett mégis vannak családok, ahol működik a párkapcsolat. Több mint 1 %-ban. Ezek szerint mégiscsak benned lehet a hiba.

2013. nov. 25. 17:59
 17/43 anonim ***** válasza:
60%
Milyen kérdés ez már? Az én barátom gazdag, mégsem kezel tárgyként...
2013. nov. 26. 13:07
 18/43 anonim ***** válasza:
0%

Jaj olyan kis aranyosok vagytok ahogy megmagyarázzátok.

Okos nő, nem okos nő, ilyen nincs.

Minden nőnek vannak vágyai.

Amiről te beszélsz, mint okos nő..én inkább elővigyázatosnak mondanám.

De hidd el, attól még ő is nedvesedik.

Aztán végül belátja, h ha egyszer szingli akkor miért is ne szophatna le?

Senkinek semmi köze hozzá.

Te meg nyugodtan játszd tovább az öntudatos nőt, úgy is tudom, h csak álca..

És te is egy jóképű, vonzó, sármos palira vágysz...

2013. nov. 26. 13:57
 19/43 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jóképűre vágyok, DE aki nekem jóképű, nem biztos, hogy az általános objektív mérce alapján is az. Hogy mért ne sz*phatnálak le? Azért, mert nem vagy méltó ahhoz, tudod?
2013. nov. 26. 14:24
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted minden nőnek egyforma az IQ-ja meg a személyisége? Elárulom neked, hogy az olyan típusból (gondolkodó az érzelmei által befolyásolttal szemben) mint én sokkal kevesebb van, mint az érzelmesből, és lehet, hogy őket gerincre tudod vágni, de engem csak a kinézeteddel és a pénzeddel nem tudnál, mert nekem ez a kettő irreleváns. Az én bugyim egy bizonyos személyiség meglététől nedvesedik. Persze ezt tagadnod kell minden erőddel, mert a végén még rá kellene jönnöd arra, hogy nem érsz többet más férfiaknál. Bocs pasiknál, te nem tartozol számomra a férfi kategóriába.
2013. nov. 26. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!