Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, felejtsek vagy...

Mit tegyek, felejtsek vagy most az egyszer lépjek bele az ismeretlenbe?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok ezért a látszólag "bugyuta" témáért, de elég döntésképtelen vagyok. Tegnap volt a szalagavtóm, amit egy after party követett. Sok külsős is volt ott, és tánc közben észrevettem egy srácot, aki megtetszett. Sajnos nagyon nyuszi voltam és mikor lehetőségem lett volna rá, akkor nem mentem oda táncolni hozzá. Csupán egymás közelében táncoltunk és úgy tűnt, hogy én is tetszem neki, mert többször is nézett.

De gyávaságomnak köszönhetően személyesen nem ismerem, viszont Facebookon megtaláltam. Ugyan kevés közös ismerősünk van, de vmiért mégis szeretnék megismerkedni vele. Hiszen aranyosnak tűnt, és nekem régóta nem is volt senkim. Egyébként A srác 19, én 18 vagyok.

Mennyire venné ki magát hülyén a dolog, ha beszélgetni kezdenék vele? Lehet jobban járnék, ha elfelejteném? :/

Akit eleve taszít ez a téma, az legyen szíves és ne írjon, csak segítő szándékú embereket várok.

Köszönöm előre is! :)

2013. nov. 24. 18:26
 1/5 zotanbro ***** válasza:
probald meg..nem veszitesz vele semmit :D
2013. nov. 24. 18:29
 2/5 anonim válasza:

Szerintem mindenképp próbáld meg, ha nem jelölöd be akkor nagy valószínűséggel többet nem is fogod látni. Én nagyon is örülnék neki ha megkeresne egy nekem tetsző lány, főleg ha voltam olyan félénk hogy énsem mentem oda hozzá. 17/f

Sok sikert! :)

2013. nov. 24. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Te tudod. Ha facebookon is gyáva vagy akkor várj amíg nem unod meg a magányt.
2013. nov. 24. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbáld meg! :)

Veszíteni tényleg nem veszíthetsz semmit!

Sok sikert! :)

16/L

2013. nov. 24. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, aranyosak vagytok :) Kellett egy kis bátorítás :)
2013. nov. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!