Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan felejtsek?
Figyelt kérdés
Van valaki akibe nagyon beleestem, pedig csak egyszer láttam. El szeretném felejteni, mert barátnője van. Tiszta depi lettem tőle... Higyan felejtsek?2013. nov. 24. 14:56
1/4 anonim válasza:
Nézz rá egy másik férfira, ha neked ennyi is elég...
2/4 anonim válasza:
Velem is most ez van XD. Még nem is beszéltünk és csak egyszer láttam de akkor is vagy 5 percig néztük egymást és egyikünk sem mert odamenni a másikhoz XD. És azóta nem tudom elfelejteni a csajt. De remélem holnap rajta lesz a buszon.
Neked meg azt javaslom ha tudsz várni rá akkor várj ha meg nem akkor keress más pasit.
3/4 anonim válasza:
Várjon egy párkapcsolatban élő férfira, akit egyszer látott :D :D Valóban jó ötlet, főleg ha boldog kapcsolatban él...
4/4 anonim válasza:
ismerkedj keress olyan pasikat akik bejönnek,vagy hasonloak mint ő,ne törődj vele nekem másfél év kellet ahhoz h kiszeressek az exemből,mondjuk még a mai napig gondolok rá...más országban lakunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!