Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek el egy ilyen embert?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve összeismerkedtem egy olyan fiúval, aki minden tekintetben tökéletes volt számomra. Akármiről tudtam vele beszélgetni órákon át, mindig felvidított és mellette úgy éreztem, hogy nem bánthat senki, és lelkileg teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok.
Mostanság viszont megváltozott valamiért, úgy érzem, távol került tőlem, és mintha csak én érezném ezt. Eleinte próbáltam vele erről beszélni de mintha nem értené amit mondok...Ráadásul tudja, hogy mennyire tetszik nekem, és nem veszi komolyan, hanem direkt manipulál vele, én pedig nem tudok semmit tenni, mert teljesen ki avgyok neki szolgáltatva. A lelkem mélyén tudom, hogy minél előbb valami orvosságot kéne ellene találnom, olyan mintha a függője lennék (mármint a fiúnak) de viszont annyira ragaszkodom hozzá, hogy a gondolattól kiráz ahideg, hogy megszakítsam vele a kapcsolatot. Ha valaki átéri a helyzetemet, akkor nagyon megköszönöm, ha segít nekem.
2013. ápr. 20. 20:32
1/8 anonim válasza:
ilyenek a nők
2013. ápr. 20. 20:34
2/8 anonim válasza:
csak az idő segít, hidd el, és ne hagyd magad manipulálni, mert csak nagyobb fájdalom lesz
2013. ápr. 20. 20:38
3/8 anonim válasza:
A túlzó kötődés zavaró lehet a másik számára.A biztonságot magadban kellene megtalálnod,nem mankó a másik,hogy támaszkodj.
2013. ápr. 20. 20:43
4/8 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben voltam, hosszú évekig. A különbség annyi, hogy én nem tudtam tudatosítani magamban a tényt, hogy valójában milyen is ő. Nehezemre esett elfogadni, tehát szépen a butuska fejemmel követtem az érzéseimet, míg nem a végén egy hatalmasat huppantam. De nem bánom, mert én úgy gondolom, hogyha megpróbálod elfojtani az érzéseidet, az sokkal rosszabb. Az nem a megfelelő módja egy befejezésnek, legalábbis én így gondolom. Ne hagyd el magad, ne hagyd, hogy hülyének nézzen akármilyen felvetett problémádnál, vagy bármilyen helyzetben, csak ennyit tudok tanácsolni neked. Őrizd meg a tartásodat, állj ki az igazadért, az elveidért. Így tudod csak elkerülni azt, hogy az orrodnál fogva vezessen. Ismerkedj mellette másokkal. Hidd el, mihelyt találsz más esélyest, szépen lassan feledésbe merül az összes iránta táplált mélyebb érzésed. Kíméletesebb mód ez, mintha csak úgy lelécelnél az életéből.:)
2013. ápr. 20. 20:44
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy van barátnője...
Nekem is volt ilyen, hogy volt barátom, de egy sráccal ismerkedtem, akivel tökéletesnek gondoltuk egymást, de ugye mivel volt a barátom, így eltávolodtam tőle...
Ha ez így van felejtsd el minél hamarabb.
Ha nem, akkor kérdezd meg, ha nem válaszol, akkor is...
Hogy hogyan felejtsd el? Arra sajnos nem létezik recept. De az idő segít, meg ha nem vagy a közelében.
2013. ápr. 20. 20:45
6/8 anonim válasza:
Végigcsináltam ezt már és akármennyire fáj a kapcsolatmegszakítás a legjobb dolog mielőtt mégjobban függnél tőle.
2013. ápr. 20. 20:55
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 20. 20:58
8/8 anonim válasza:
Próbáld ki hogy kicsit távolságtartóbb legyél vele szemben ,figyeld meg hogy változni fog. Velem ugyan ez volt és egy dili doki felvilágositott hogy túlzottan ráakaszkodom a szeretetemmel és ő javasolta ezt a módszert.Nekem bevált és azóta igyekszem más viselekdési formát felvenni vele szemben. Azóta is rendben van köztünk minden. Ha nem tudsz tőle kicsit távolabb lenni akkor jó lenne szakemberhez fordulnod mert esetleg egy következő kapcsolatodban is előfog jönni ez a gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!