Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy feleltsem el azt az embert akit a legjobban szeretek?
Volt egy eséjem. DE kémkedett utánam. ÉS csak az a baj hogy ha én rá nézek ő is rám néz, ezért nagyon nehéz. De látszik hogy sokkal másabb mint amikor még jártunk. Látszik hogy szeret. Onnan indult a vita hogy meglátott egy fiú osztálytárammal amikor épp megkérdeztem hogy merre van a Rákoczi utca. És amikor a fejemhez vágta a ribanc szót......
De ilyenkor nem nekem kell ugye bocsánatot kérni amikor ő kémkedett utánam és egy félreértés lett belőle???
nehogy bocsánatot kérjél ezért:) én az ilyen helyzetekben egy ideig otthon ülővé válok, csokit majszolok, depis zenéket hallgatok és teljesen szétesek. aztán jön egy elhatározás, sportolok, újra formába hozom magamat, bnőimmel sokat szórakozunk és élvezem az életem. az elején akaratlanul is visszautasítok mindenkit, de kis idővel ráveszem magamat néhány randira és végül minden jó lesz. ez néha 1 hünapig tart, de máskor fél évig.
ha összetalálkozik a szemetek, akk bosszankodjál, h már megint engem néz, szálljon már le rólam. így előbb utóbb meg fogod utálni, a végén pedig semleges leszel iránta:)
nekem ezek mindig bejönnek, bár változó, mert a bnőm például teljesen máshogy vészeli át ezt a helyzetet, ez egyénfüggő. de egy biztos: a barátok a legjobb pszihológusok és ők segítenek a legjobban. ne zárd ki őket, soha! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!