Mennyire fontos nektek ismerkedés során az őszinteség? Illetve hogyan adagoljátok ahogyan a dolgok haladnak előre?
Figyelt kérdés
Mikor juttok el oda, hogy most már bármit el lehet mondani?
Vagy oda sosem juttok el?
2013. nov. 22. 21:33
1/6 anonim válasza:
Mindenképp legyél őszinte,azt meg te tudod mennyit és hogyan mondasz el neki.
2/6 Orsy070 válasza:
Fontos ha bizol az illetobe szinte mar az elejen elmondhatod a dolgaidat en a parom mar 5 eve ismerem es meg minndig megtud lepni olyan informaciokkal amiket soha ki nem nezztem volna belole.
3/6 A kérdező kommentje:
A csajok mennyire értékelik az őszinteséget?
2013. nov. 22. 21:36
4/6 anonim válasza:
Ez elég nehéz ügy, nem könnyű eltalálni a helyes megoldást. A lényeg az, hogy ne zúdítsd rá az illetőre minden problémádat, illetve ne úgy tálald, hogy neked milyen rossz valami, hanem úgy, hogy vannak problémáid, de igyekszel ezeket megoldani. Én azt tapasztaltam, hogy a túlzott őszinteség se jó, mert akkor is hamar lekopnak, viszont ha meg nem mondasz el nekik valamit, és később kiderül, akkor meg sokan ugyanezért cseszegetnek.
5/6 anonim válasza:
Nagyon.
Én általában a handycapjeimmel indítok,hogy aztán hátradőlhessek.
6/6 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy nem minden tartozik rá. Pl bankkártyám pinkódját akkor se fogja tudni ha netán a feleségem lesz, se azt nem mondom el hogy mennyit keresek. Más szégyellni való meg nincs az életemben. Ha netán ő szégyell helyettem valamit, az önmagáról mutat egy képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!