Van olyan lány/nő, aki egy intelligens emberrel szeretne megismerkedni?
elsőnél a pont :D
nem intelligens vagy hanem beképzelt :D
Első kettőnek: Ez hülyeség. Őszinteségnek hívják. Csak tudom, hogy milyen jó tulajdonságaim vannak, ennyire csak ismeri az ember önmagát. Az már baj, ha nem.
Ki kell tűnni valamivel, az pedig legyen egy pozitív dolog, ami a mai világban hiányzik. Szóval miről is beszélünk?
6: Ezt magyarázni kell komolyan?
Hazugság, felszínesség, beképzeltség, kétszínűség, bunkóság, tiszteletlenség, stb...
3.
Nem azt akartam mondani, hogy nem tarthatja magát intelligensnek, csak szerintem aki eleve így akarja magára felhívni magára a figyelmet, hogy ő "intelligens" az nem olyan túlzott intelligenciára utal.
Szerintem egy intelligens ember érzékeltesse, ne pedig mondja ki.
8: Pl. indulatos vagyok, viszont belátom a hibákat és bocsánatot kérek. Vagy megsértek mást, pedig nem akartam, csak olyat mondok, ami neki rosszul esik. Ha van visszajelzés, akkor is "javítom" hibáimat. :)
Hirtelen ennyi.
9: Nem értek egyet, mivel miért ne mondhatnám el magamról azt, ami jellemez? Az hogy ez nem szokás, meg nem szokták, ez nem jelenti azt, hogy nincs kivétel. Fiúknál azért jellemzőbb, hogy elmondják magukról, hogy milyenek, én találkoztam hozzám hasonló sráccal. Meg én nem szeretem így megítélni egy embert, majd ha hosszú hónapokat a másikkal együtt vagyok, akkor kiderül mi az igazság. De így előre nem merek ítélni, mert az előítéletesség rossz dolog és sokszor felsül vele az ember, én is jártam így, azóta nem vagyok ilyen, még ha felmerül bennem hasonló indíttatás, elnyomom, és értékelek, hogy helyes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!