Valaki ismerkedni?
Figyelt kérdés
Külföldi vagyok.25/f.Két dolgot mondanék el magamról,hűséges vagyok és őszinte vagyok(Mindent elmondok mert nincsenek titkaim).Az olyan csajok leveleit varom Akik belsőre normálisak,a külső nem számít.A visszahúzódóbb csendes,csúnya{ha létezik ilyen,akkor írjon legyszI:)) duci lányok az igazi jó csajok:). aki akar ismerkedni írjon privit.Képet kis ismerkedés után küldök is.Neked azt se muszáj,csak a belső érdekel.2013. júl. 1. 16:45
2/5 A kérdező kommentje:
Mi gyanús?
2013. júl. 1. 19:59
3/5 anonim válasza:
Hát szar, ha neked nem számít a külső, meg a duci lányok a jó csajok. Szánalmas. :D
Mondjuk maradjunk annyiban, hogy nekem jó a sovány csaj is.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha te mondod.
2013. júl. 1. 20:28
5/5 anonim válasza:
Most az miért szánalmas, ha valaki szereti a duci lányokat? Szerintem is jó az ha valakin van egy pici felesleg, pl. 165/63. Éppen annyi hogy puhis lesz tőle a bőre. Nem hurkákat kell elképzelni, meg hogy egyes csajok magukat ducinak tartják pedig 120 kilósak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!