Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki ismerkedni?

Valaki ismerkedni?

Figyelt kérdés
Külföldi vagyok.25/f.Két dolgot mondanék el magamról,hűséges vagyok és őszinte vagyok(Mindent elmondok mert nincsenek titkaim).Az olyan csajok leveleit varom Akik belsőre normálisak,a külső nem számít.A visszahúzódóbb csendes,csúnya{ha létezik ilyen,akkor írjon legyszI:)) duci lányok az igazi jó csajok:). aki akar ismerkedni írjon privit.Képet kis ismerkedés után küldök is.Neked azt se muszáj,csak a belső érdekel.

2013. júl. 1. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hú. Gyanús...
2013. júl. 1. 16:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi gyanús?
2013. júl. 1. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát szar, ha neked nem számít a külső, meg a duci lányok a jó csajok. Szánalmas. :D

Mondjuk maradjunk annyiban, hogy nekem jó a sovány csaj is.

2013. júl. 1. 20:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha te mondod.
2013. júl. 1. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Most az miért szánalmas, ha valaki szereti a duci lányokat? Szerintem is jó az ha valakin van egy pici felesleg, pl. 165/63. Éppen annyi hogy puhis lesz tőle a bőre. Nem hurkákat kell elképzelni, meg hogy egyes csajok magukat ducinak tartják pedig 120 kilósak...
2013. júl. 1. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!