Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki ismerkedni a ronda...

Valaki ismerkedni a ronda fiúval, aki már tette fel képet?

Figyelt kérdés
Másfél hete kb. feltettem képet magamról, mindenki fikázott, hogy milyen ocsmány vagyok, sosem lesz nőm. Aki ismerkedne írjon, kíváncsi vagyok ti hogy néztek ki!

2013. júl. 1. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Húzd már le magad.
2013. júl. 1. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Ha már eleve úgy kezded, hogy ronda vagy akkor várhatsz xD
2013. júl. 1. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Figyelj a "fikázókkal" ne foglalkozz!! Magadat pedig ne minősítsd le, aki szeret, önmagadért fog szeretni. Ne keress görcsösen társat, inkább járj ismerkedni, társaságba, neten kevesebb az esélye, hogy megtalálod azt, akit keresel. Sok szerencsét!
2013. júl. 1. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
En fiu vagyok.Ne érts félre,csak érdekelne,hogy nézel ki,kérlek küldj képet nekem.Szerintem túl bonyolítod a dolgokat :)
2013. júl. 1. 16:19
 5/5 puffancska27 válasza:
Én 16/L vagyok lehet hogy hozzád fiatal,de nem tudom mert nem tudom hogy hány éves vagy de küldj légyszi priviben képet és talán tudok segíteni,amugy nekem sincs nagy önbizalmam.
2013. júl. 6. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!