Fiúk, ti mennyire kedvelitek a csendesebb, visszahúzódóbb, de sokat mosolygó lányokat?
Nyáron egy csendesebb, visszahúzódóbb és nagyon keveset mosolygó lányba szerettem bele. Olyan volt mint egy kis ázott veréb és imádtam. Kár, hogy ő nem így érzett. :/
Szóval, én szeretem őket a mosolygással együtt lehet még jobban.
Én is ilyen lány vagyok (bocsi, hogy közbeszólok, mert fiúkhoz szól a kérdés). És fogalmam sincs hogy tudnám a figyelmüket felkelteni, vagy az érdeklődésüket. Nagyon sok férfi ezt mondja, hogy szereti az ilyen lányokat, valószínűleg bennem van a "hiba". Tipp? Milyen témát vessek fel?
20/L
Ne haragudj kérdező
#8, Nem baj, hogy ide írsz :) igazából én is ezzel a céllal tettem fel a kérdést, csak gondoltam kezdetnek ennyit írok, nem rizsázom túl a dolgot. De igen, amúgy én is sokat töprengek azon, hogy a fiúk mindig ezt mondják, aztán mégis a feltűnőbb lányok kellenek nekik a való életben :/
(szintén 20L). Egyébként nekem az egyetlen erősségem, az az állandó mosolyom. Ha nem mosolyognék, hihetetlen szürke kisegér lennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!