Fiúk/Férfiak ha nektek nem jönnek be a bunkó lányok, miért mindig a nyers kicsitsem kedves lányok után fut a srácok többsége?
Képzelem milyen pasik futottak utánad..
De így sokkal feltűnőbb jelenség voltál mint aranyos,csendesen.
A lányok is az ilyen fiúkra figyelnek fel..
A helyzet az, hogy sokszor egy "egyszerű" de ápolt és csinos lányt könnyebben befűzhetőbbnek érzünk, mint egy minden szempontból kulturált csinos lányt.
Ha csak játszadozásról van szó, akkor "egyszerű" lány esetén a szellemi fölényem magabiztossá tesz, míg egy kulturált csaj esetén úgy érzem, hogy minden mozdulatomat, rezzenésemet helyesen tudja értelmezni, esélyem sincs arra, hogy csak játszadozzak vele, mert azt rögtön leveszi.
Komolyan viszont egyértelműen kulturált lányokkal érdemes tervezni.
#7: Mert azt hiszik, az a menő. Tény, hogy a csendesebb nőket/pasikat nehezebben veszik észre, de nekik sokkal
nagyobb esély a boldog kapcsolatra, mind a bunkó duónak :)
Amikor bunkó voltál, akkor találkoztál az aranyosakkal?
Nem lehet, h csak azt hitted, h aranyosak, vagy jó színészek voltak? Ezt nem hiszem el, h tényleg az aranyosak mennek oda a bunkóhoz. Sztem az lehetett, h látták, h bunkó vagy, s le akarod vezetni vkin, s mit csinál a pasi ilyenkor, h legyen szex a dologból, hát nem balhézik a csajjal, hanem inkább szépen meghunyászkodik, mert látja kicsit még talán hatalommániás is a csaj, s hagyja, hadd irányítsa, nem? Csak én gondolom/tenném ezt, h legyen szex? :D Bár lehet, h most haragudni fognak rám a férfiak, h ilyen titkot kikotyogtam. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!