Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a barátnőd azt mondaná, hogy vegyél vissza, és ne legyél ilyen bunkó? Szerintetek ez túl "nyers"lenne így mondani?
Egyre többet bunkózik a barátom, másokkal is, velem is néha néha. Többször megsért, és én eléggé érzékeny vagyok, kiábrándulok picit ilyenkor.
Másokkal szemben is úgy vettem észre, hogy csak menőzik,és felvág ilyen-olyan dumákkal.
Ha megmondanám neki, hogy ne legyen ilyen bunkó/tuskó,félek, hogy megsérteném.Mit gondoltok?
Nem, nem agresszív egyáltalán. De ezt hozhatja ki, ha azt mondom neki?:O
'Viccelődik' meg kifigurázza a nevetésem stb ...
Ha nem mondod neki, hogy ez neked sz*rul esik, nem biztos, hogy észreveszi.
Vannak olyan pasik, akik néha túllőnek a célon a poénkodással. Lehet, hogy azt hiszi, te is viccesnek tartod.
Az én párom is ilyen volt az elején, én szóltam is neki, hogy ne haragudjon, ez már nem poénos, ez már bunkóság, vagy hogy ilyennel ne vicceljen, mert nekem rosszulesik. Ő vette is a lapot és idővel már magától tudta, hogy mi az, amit még poénnak veszek és mi az, ami már sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!