Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem nézik jó szemmel,...

Miért nem nézik jó szemmel, ha egy 13 éves lány és egy 24 éves fiú szeretik egymást? Mi közük van hozzá az embereknek?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, de nem értem miért ilyen aljasak az emberek, ha két ember szereti egymást most mit kell belekötni a korukba. -.-
2013. nov. 18. 20:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Azért nézek furcsán , mert kicsit furcsa annak ,aki ilyesmikre nem is gondolna.. (nagy a korkülömbség, de nem elítélendő attól még szerintem)
2013. nov. 18. 20:38
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy 13 éves lány testileg, fizikailag, erkölcsileg, szellemileg és nem mellesleg törvényileg is gyereknek számít. Finoman fogalmaztam ha azt mondom hogy a 24 éves fiú szempontjából kicsit sem etikus egy ilyen kapcsolatot fenntartani. De fogalmazhatnék úgy is, hogy ha az én 13 éves lányomat környékezné valami 24 éves lófaszjóska akkor a nyaka köré tekerném a beleit és fellógatnám egy fára.
2013. nov. 18. 20:38
 13/23 anonim ***** válasza:
Igazad van: álljunk ki a pedofilok társadalmi megbecsüléséért!
2013. nov. 18. 20:39
 14/23 anonim ***** válasza:
Azt mondom ha legalább 15-16 éves lenne a lány, akkor okés, de 13? Az még kiskorú. Így ez nem csak törvény által bűntettnek minősül, hanem közerkölcs végett is.
2013. nov. 18. 20:39
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Mert gonoszak az emberek azért!
2013. nov. 18. 20:40
 16/23 anonim ***** válasza:
Gondolkozz már. Az egyiknek még általános iskolás bizonyítvány sincs, a másimnak meg már családalapításon kéne gondolkoznia.
2013. nov. 18. 20:43
 17/23 anonim válasza:
Azért kötnek bele mert valóban beteges felállás.
2013. nov. 18. 20:51
 18/23 anonim ***** válasza:
Te is beteg egy fa$z vagy ha neked ez elfogadható.
2013. nov. 18. 20:54
 19/23 anonim válasza:

13 évesen még nagyon gyerek bármit is mond

Én 16 éves vagyok és nem lehetek együtt a 32 éves barátommal

Nem pedofil !!!!! De én mégis úgy gondolom hogy egy 24 éves srác már nem csak csókolózni akar a kiscsajjal akármilyen nagy lánynak is tartja magát a kiscsaj !!!! Lehet szeretni egymást de ez úgyis csak titokban menne TUDOM mert ezt csináltam!!!

2013. nov. 18. 20:56
 20/23 anonim ***** válasza:
Mert normális szeritned, hogy a hetedikes kislányért egy felnőt, dolgozó ember megy a suliba? Elég érdekes. Ha apád nem ér rá, majd a pasid is mehet szülőire.
2013. nov. 18. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!