Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, mi a baja az embereknek azzal, ha egy rocker lány (én) és egy disco és dubstep imádó fiú együtt vannak?

Figyelt kérdés
Mármint.. sűrűn néznek ránk ferde szemmel.. Mindig szegecses karkötők és full feketében vagyok,szaggatott cuccokkal.. Ő pedig mindig valami neonos pólóban és farerekben jár. Az lehet a bajuk,hogy így különbözünk külsőleg?Vagy mi?..
2013. júl. 18. 14:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

az emberek hülyék és a külső alapján ítélnek meg.

ne törődjetek vele, ha nektek így jó, akkor senki se szóljon bele, mert nektek így a jó :)

2013. júl. 18. 14:49
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát azt azért én is megnézném:D elég furcsa lenne, ha rocker csajt látnák egy kis pöccsel.
2013. júl. 18. 14:49
 3/14 anonim ***** válasza:
nincs benne semmi baj, ne foglalkozz ilyenekkel
2013. júl. 18. 14:50
 4/14 anonim ***** válasza:

Irigyek.

Engem is megnéznek, mert erősen túlsúlyos vagyok, ráadásul alacsony, a párom meg kisportolt, magas, jóképű.

Nem mondom, hogy nem esik rosszul, de már megszoktam.

5/14 anonim ***** válasza:
Mert retardált kötsögök. Ha valaki nem úgy néz ki vagy eltér a stílusuktól akkor már lenézek.. Ennyit érnek a mai emberek :)
 6/14 anonim ***** válasza:
én pl leszarom
2013. júl. 18. 14:52
 7/14 anonim ***** válasza:

ma már kérdezted, abban volt egy egy válaszoló, aki lenézte a másikat, hogy milyen zenét szeret, ezért írtad újra?

amúgy nem mindegy, mindenki olyan zenét szeret, amilyet akar szerintem N

2013. júl. 18. 14:53
 8/14 anonim ***** válasza:

ne halgass senkinek a véleményére!

az a lényeg hogy szeretitek egymást!

Mindenki más le van fosva!

2013. júl. 18. 14:59
 9/14 anonim ***** válasza:

fake.

Ilyen nem létezhet.

2013. júl. 18. 15:01
 10/14 acelsziv ***** válasza:

Elképzeltem...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

De azért legyetek boldogok.

2013. júl. 18. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!