Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Járnátok ilyen fiúval? Mi a...

Járnátok ilyen fiúval? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Ha a legjobb barátnőtök szakít egy fiúval, és utána az a bizonyos fiú gyakran elhív valahova (pl.mozi) v ír neked félreérthetetlen üzeneteket.. szóval, ti járnátok ilyen fiúval?? mi a véleményetek erről,ha egy fiú ezt csinálja??

2013. nov. 18. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
nem,szánalmas vagy
2013. nov. 18. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Se a barátnődet, se téged nem vesz komolyan, csak szexelni akar, semmi több.
2013. nov. 18. 17:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Én miért lennék szánalmas?? mondtam valami konkrétat? ne ítélkezz ismeretlenül, én sem járnék vele, attól még mert megkérdeztem embereket, nem biztos semmi, SŐT a saját véleményemet sem tudod, de ahogy gondolod, kedves első
2013. nov. 18. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Elso, en sem ertem, hogy miert lenne szanalmas a kerdezo..

Amugy pedig nem jarnek vele. :)

2013. nov. 18. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
értelmes lánynak tűnsz szóval én nem ajánlanám hogy járj vele, fiú vagyok és az egyik haverom pont ilyen, csak dugni akar
2013. nov. 18. 17:12
 6/8 anonim válasza:
barátnő exével/pasijával nem járunk. általában:D de ha a barátnődnek sincs kifogása ellene, és tényleg normálisak a szándékai (ami ez esetben nem biztos), szerintem nem gáz:)de ha tényleg csak dugni akar hagyd a francba;)
2013. nov. 19. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:
nagy a bréje?
2013. nov. 20. 15:09
 8/8 A kérdező kommentje:
??
2013. nov. 20. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!