Lányok, ti járnátok egy ilyen fiúval?
18 éves vagyok, most vagyok túl életem első, kétéves kapcsolatán, picit megcsappant az önbizalmam és nem nagyon találom a helyem.
Őszintén fogok írni, mindenről, így azt is bevallom, hogy szoktam alkoholt fogyasztani. Mielőtt mindenki lealkoholistázna, jelezném, hogy életem során egyszer sem rúgtam be. Tisztelem a Mértéket minden esetben, az alkoholfogyasztást arra értem, hogy nincs nap, mikor ne innék meg egy-két pohár bort. Ez lehet egy finom ebéd után, versírás közben stb.
Hozzátartozik a dologhoz, hogy hetente elszívok egy-két cigit. Mindig szombaton, akkor van gyűlésünk pár barátommal.
Költők vagyunk :) Verseket, novellákat, esszéket írunk az érzéseink alapján, amiket minden héten felolvasunk egymásnak. Amolyan Holt Költők Társasága vagyunk, aki látta a filmet, tudja miről beszélek.
Emellett szeretek sportolni, (futni, úszni, focizni) kidolgozott, formás testem van, kék szemem, barna hajam és egy pici körszakállam, a művésziesség kedvéért.
Emellett elég műveltnek tartom magam (nem, ez nem hiúság).
Légyszi ne nevessetek ki azért, mert álmaim vannak és mert a magam módján élem az életemet. Lányok, nők, nem pedig trollok válaszát várom. :)
Szia!
Nem tudom, el tudnám-e magam képzelni egy ilyen fiú mellett. Én inkább szenvedélyesnek tartom magam és nem szeretem, ha egy fiú túl "puha". Én az alkohol mértékét is soknak tartom.
Ezektől függetlenül szívesen beszélgetnék veled, mert tetszik, hogy másabb vagy, mint a többi korombeli fiú. Ha szeretnél, írj nekem. :)
17L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!