Akik nem csak arra mennek, hogy meglegyen nekik az adott csaj, hanem törődnek is vele. Annyira el vagyok keseredve, mert eddig egy ilyen fiúval talákoztam. Írhatnátok :) 17/L
Léteznek,csak sajnos egyre kevesebben mert ha ilyenek vagyunk akkor le sem szarnak minket,kihasználnak és eldobnak a csajok maguktól.7 éve keresek magamnak olyan csajt,aki végre ezt tudná értékelni és persze engem is,nos még nem találtam meg sajnos,pedig nagyon jó lenne már. :/
22/F
2013. nov. 17. 20:04
13/24 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólóknak,mert vannak ilyen srácok én is ilyen vagyok,de én is mindig úgy járok,hogy mire komolyabb lenne a dolog,addigra mindig egy másikat választanak... 18F
2013. nov. 17. 20:04
14/24 anonim válasza:
Vannak még olyan lányok, akikért érdemes romantikusnak, figyelmesnek lenni?
2013. nov. 17. 20:06
15/24 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá saját tapasztalataimból, hogy jól ismerem a korlátaimat, tudom, hogy nem vagyok nagy szám külsőre, de nem sokra mentem a figyelmességemmel. Az ajtóban előreengedem a nőket, a kocsiajtót kinyitottam már pár lánynak, ha szállítottam őket, aki közelebb állt hozzám, rákérdeztem, hogy mi a baj, ha láttam, hogy van valami stb. Ehhez képest még mindig egyedül vagyok, bár már lassan kezdem megszokni. A 8-as voltam.
2013. nov. 17. 20:07
16/24 anonim válasza:
Vannak, csak le se szarják őket az értelmes nők. Nekem van munkám, autóm húsz évesen és mégse kellek egy értelmes nőnek sem, mert mindenkinek a semmirekellőek kellenek, akik egy vacsorára sem tudják elvinni a lányt, mert annyi pénzük sincs. Még a buszra is aputól kell pénzt kérni, de nekik valamiért van barátnőjük. Akkor hol vannak az olyan nők, akik a valamirevaló férfit keresik?
2013. nov. 17. 20:07
17/24 anonim válasza:
Én szeretek este,kézenfogva a Hold fénye alatt sétálgatni,összebújva filmezni,meglepi vacsit készíteni a Páromnak,az ágyba vinni a reggelit,ha elmegyek elé,akkor virágot viszek Neki,stb. ^^
És többre értékelek egy csókot,mint egy szexet,olykor több érzelem van benn. De persze a szexet sem vonom meg Tőle! :P
2013. nov. 17. 20:08
18/24 anonim válasza:
Én romantikus vagyok és csöndes.Csak gyakran a nők ezt összetévesztik a töketlenséggel!
Azért szarnak rám magasról.
2013. nov. 17. 20:11
19/24 anonim válasza:
Léteznek, de inkább a trendhez igazodunk. A romantika ma nem sok lánynak jön be, felesleges erőltetni.
2013. nov. 17. 20:14
20/24 anonim válasza:
Biztos léteznek még.
Én már kiöltem magambol ezeket a tulajdonságaimat, így azért jobb:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!