18 éves vagyok, és még nem volt barátnőm. Nem az a csúnya, pattanásos arcú, szemüveges, 85ös paladin vagyok, akihez kapcsoljátok ezt a képet, egyszerűen elkerültek eddig a csajok. Nemigen szoktam kezdeményezni, ennek ellenére már volt pár lány, akivel lehetett volna valami. Nem attól félek, hogy nem találok majd magamnak senkit, mert csúnya vagyok, és nem szapulom a női nemet. Nem az amúgy egyre erősebb punci iránti igényemet szeretném kielégetni (persze ezt is). Maga az érzés hiányzik: "szeretni, és szeretve lenni". Nem a jövőm aggaszt, hanem a jelenem. Az, hogy a LEGSZEBB éveimet egyedül fogom eltölteni, magányosan.
2013. nov. 15. 14:20
1/9 anonim válasza:
De ha ez csak rajtad múlik, és nem máson, nem az adottságaidon, akkor miért nem váltosztatsz?
2013. nov. 15. 14:24
2/9 A kérdező kommentje:
részben az adottságaimon is múlik, de nem kizáró ok, csak nehezítő tényező. nyilván nem kizáró, mert akkor nem lett volna eddig senki, akivel elkezdtek volna alakulni a dolgok...
azért mert rövid távon sokkal, de sokkal jobban félek a visszautasítástól és a pofára esésektől, mint a magánytól. Hosszú távon viszont.., az egyiket nyilván ki lehet heverni, sőt le kell szarni. De a másik viszont teljesen felemészt..
2013. nov. 15. 14:27
3/9 anonim válasza:
21 éves leszek, és még nem volt barátnőm.
2013. nov. 15. 14:28
4/9 October15 válasza:
azért mert ő egy low lvl paladin :D
amúgy mi ez a "sztereotípia" mármint a paladinos. most nem azért de: perpill épp WOT-van terítéken nálam és gyakorlatilag a csapat harmada-fele családos ember és ilyen 20 éveket vernek rám.. de konkrétan említettek egy nyugdíjas nagymamát is aki életre halálra csapatja az IS3-at :D
na h elvonatkoztassak az elmerozzant klán társaktól és vissza térjek a kérdésre: ha volt több alkalmad 1 csaj beújítására akkor miért nem újítottad be? nyilván azon az okon kell változtatni és probléma megoldva.
2013. nov. 15. 14:29
5/9 A kérdező kommentje:
mert nem feleltek meg az amúgy nem kompromisszumképes igényeimnek. vagy belsőleg, vagy külsőleg... és mivel az egyik mindegyik csajnál rendben volt, kétlem, hogy túl magasak lennének az elvárásaim.
2013. nov. 15. 14:33
6/9 anonim válasza:
Le lehet pattanni a szemüvegesekről, kisfiam! :)
2013. nov. 15. 14:34
7/9 A kérdező kommentje:
különben? :D
amúgy azok a jelzők csak együtt érvényesek.
2013. nov. 15. 14:38
8/9 anonim válasza:
October 15 te minden kérdéshez hozzá szólhatsz minden nap, de humorérzéked attól még nem lesz.. a trollok legalja vagy... még arra sem vagy jó.. szerintem olvass hofi könyvet vagy lapozd fel a 87-es hahota magazint.. hátha valami..de tényleg nagyon gyenge ...
2013. nov. 15. 16:22
9/9 anonim válasza:
Csak, hogy védjem a pattanásos kockákat meg a paladinjaikat... én is pattanásos voltam fiatalabb koromban, én is wowoztam, én is kockultam egy csomót... és nekem is volt 2 komoly kapcsolatom, ami azt jelenti, hogy 15 éves korom óta van barátnőm.. Ráadásul nagyon gyönyörű barátnőim vannak.. Szóval semmi probléma nincs a pattanásos-szemüveges-kockákkal.. a legjobb barátomnak is 3 éves kapcsolata van 18 éves kora óta.. Nem kell lenézni, vagy sztereotipizálni valakit csak azért mert van egy 85-ös paladinja... a végén még kiderül, hogy jobban "csajoznak" azok is, akik rendelkeznek paladinnal..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!