Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből valami? Jártatok már hasonló cipőben?
A legjobb barátom iránt többet is érzek, és ezt azt hiszem ő is tudja, csak jelen pillanatban nincs abban az állapotban, hogy ez tudatosuljon benne. Nagyon rosszkedvű mostanában és rendkívül csalódott az előző kapcsolata miatt, ami nem olyan rég ért véget. Sokat foglalkozok vele, rengeteget beszélgetünk és próbálom jobb kedvre deríteni / elterelni a figyelmét a rossz gondolatokról. Ő szeret engem és nagyon hálás.
Tudom, hogy most képtelen lenne újabb kapcsolatot kezdeni, de szerintetek ez a jövőben változhat? Esetleg van hasonló tapasztalatotok?
Nem. Szamár szerep.
Ismertem ilyen nőt mint te(sajnos) hatalmas kavarógép, és mint "hős" segitő ment a pasihoz, miközben ő szedte szét a másik két ember kapcsolatát.
Megkapta odafentről a jussát is a "jó" tét lélek:
Örök szamár szerep. Ez jutott számára.
első: de hát én nem ilyen vagyok. sőt.
köszi a válaszod!
a hozzászólásod első felével egyet értek, mert logikus.
de ő tényleg szeret, ha nem is "úgy" de az utóbbi sok év barátságunk erre utal.
a kérdésem is ezért tettem fel, hogy megtudjam, hogy mások szerint így hogy barátok vagyunk és volt köztünk több is, vajon lehet-e mégtöbb? bár erre igazán csak ő tudja a választ, de érdekel mások véleménye.
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!