Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is voltatok hasonló "cipőben"?
Várd meg míg szakítanak. Nekem bejött.
2013. szept. 14. 17:54
Ha nem látsz arra esélyt, hogy ez nektek összejöjjön, ilyen vagy olyan okból kifolyólag, akkor nagyon erősnek kell lenned fejben, mert ha meg akarod vele tartani a kapcsolatot, akkor magadban "át kell minősítened" őt, máshogy kell rá tekintened...ez elképesztően nehéz és van rá esély, hogy nem megy (bár jobbak lennének a kilátásaid, ha neked is lenne párod, akit szerelemmel szeretsz, mert akkor az a dolog amolyan félautomata módom megtörténik). Ha ez nem megy, akkor csak a lelked marcangolod és ez egészen addig fog tartani, amíg kontaktban maradtok...
2013. szept. 14. 17:57
3/8 anonim válasza:
Hasonló helyzetbe vagyok én is.
1,5-2 éve ismerem, egyből beleszerettem, de barátja van 3 éve. Rengeteget beszéltünk, szinte mindig egymás mellett ültünk a buszon. De hiába mondtam neki, hogy ha kicsit un, akkor szóljon. Aztán a nyár elején mással üzent, hogy kicsit "kapcsoljak 4-esbe". Megfogadtam, hogy ha elkezdődik a suli nem fog érdekelni. Nem is fogok vele beszélni, nem is ülök mellé, rá se nézek. De a minap hozzám ült a buszon és ő kezdett el érdeklődni irántam. Nem örültem neki, de persze nem mondtam neki, hogy bocs foglalt a hely.
Most én se tudom, hogy mit tegyek. Várjak, hátha szakít vagy nem tudom.
2013. szept. 14. 18:02
4/8 A kérdező kommentje:
kendrazoltan
Azt nem tudom hogy elkezdjek-e komolyabban udvarolni neki, esetleg alkalomkor (ha lesz egyáltalán) megcsókolni, vagy maradjon minden a megszokott kerékvágásban.
Légy tekintettel férfitársadra, szerintem ne mássz bele egy kapcsolatba...abból neked is problémás helyzetek adódhatnak, mert ha esetleg össze is jön a lánnyal, előbb-utóbb előállhat egy olyan helyzet, amikor kihátrál, mert valahol furdalja a lelkiismeret, hogy a másik fiúval nem azért lett vége, mert nem működött, hanem mert jött valaki "új" (te). Semmiképp sem ajánlanám ezt az opciót...kérlek, higgy nekem, mert én nagyon sokat tapasztaltam nők terén, mégis beleestem ilyenbe...semmihez nem fogható az a rágódás, amin ilyen helyzet miatt keresztül mentem, az meg főleg nem, amin mások miattam mentek keresztül...ezt ne...inkább próbálj valahogy puhatolózni a lánynál, hátha rávilágít valami olyan dologra, amiből egyértelműen fel tudod mérni az esélyeidet...
2013. szept. 14. 18:15
Ha a másik sráccal nem a legjobb a kapcsolata, akkor relatív tiszta sor lehet a dolog, csupán idő kérdése...ha jó a kapcsolatuk, akkor már csak magad miatt se akarj többet...nagyon sok időt és energiát elvehet az életedből, ami idő alatt lehet, hogy épp életed szerelme sétál el melletted, csak annyira leköt ez az egész, hogy nem veszed észre. A legfontosabb, hogy figyelj a jelekre, amiket a lány ad...ez fontos, hogy arra figyelj, amiket ő ad, ne pedig azokra, amiket szeretnél, hogy adjon...ez nagyon fontos...ne akarj túl gyorsan eredményt, mert nem olyan szuper dolog ám egy szerelmi háromszög...
2013. szept. 14. 18:19
Egy szó, mint száz:
Udvarolni mindig lehet, de ebben a helyzetben csak nagyon módjával. Hamar ki fog derülni, hogy van-e értelme... ;)
2013. szept. 14. 18:20
Kapcsolódó kérdések: