Melegek! Voltatok már úgy, hogy beleszerettetek egy hetero srácba, bepróbálkoztatok Nála, és összejöttetek, kiderült, hogy meleg?
Vagy rosszul sült el a dolog?
Írhattok kínos sztorikat is!
Előre is köszönöm az értelmes/hasznos válaszokat! :)
Provokatív válaszokkal légyszi ne fárasszatok feleslegesen!
Azt hitted Róla,hoyg meleg,de attól függetlenül bepróbálkoztál,és láőss csodát,Ő is meleg.
Bocs amiért félreérthető volt a kérdés!
Az utóbbi hetekben több ilyen történet is volt a gy.k-n és létezik.
Jómagam csak neten mertem ismerkedni, mert úgy nem mertem és amúgy se vagyok önmagam a "külvilágában"
Az utóbbi hetekben tényleg van néhány - irodalmi igényességgel megírt - pozitív kicsengésű történet itt, amelyekről nem tudjuk hogy igazak-e vagy sem, minden esetre nagy örömmel és nagyon boldogan szoktam olvasni a 100%-ban pozitív hozzászólásokat.
Magam rengetegszer szerettem már bele hetero srácokba, rengeteg érzelem volt ezekben a kapcsolatokban, sőt, néha a szexuális együttlétig is eljutottunk.
A szexualitás nagyon sokoldalú dolog, a hetero és homoszexualitáson kívül rengeteg féle változat létezik.
Utolsó!
Tuti biszex! :P
Mondjuk nemtom így mennyire érdekel, mivel én lány vagyok, de a sztori kb ugyanaz...
Egy nagyon vallásos hátterű, tipikus jókislány, aki persze teljesen hetero, épp halálosan szerelmes egy srácba, bár még nem volt pasival, mert ugyebár az esküvő előtt tilos.
Sztem ennél reménytelenebbnek tűnő nincs is.
De hát nekem senki sem tud ellenállni :)
Már évek óta boldog párkapcsolatban vagyunk ;)
Utolsó!
Ezt alig bírom elhinni! :O
Te jóságos ég,gratulálok! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!