Meleg fiúk! Titeket zavarba hoz ha egy jóképű fiú "megnéz" titeket az utcán?
Figyelt kérdés
Vagy pl. ha a boltban az eladó egy jóképű és izmos fiú. Vagy a benzinkutas. stb.2013. nov. 9. 01:01
3/11 anonim válasza:
ez nem kérdés, gondolom valami csaj vagy, vagy kíváncsi hetero srác, de tény, alapvető emberi dolog.
4/11 anonim válasza:
:-) Ha mosolyog is hozzá, akkor még jobban zavarba hoz
Awww
6/11 anonim válasza:
Ugyan én párkapcsolatban élek, de jól esik, ha tényleg "úgy néz meg"... Elsőre viszont biztos zavarba jövök XD
7/11 anonim válasza:
Ma a buszon egy olyan srác nézett meg, aki elég jól nézett ki. Visszanéztem, és láttam, hogy egy pillanatra zavarba jön, a tekintetem meg lefagyott :) Egy csajjal csókolózott, aki mellette ült, gondolom, hogy biszex lehetett, mert eléggé úgy éreztem. Az egész úton azt néztem, hogy milyen szép a bőre, haja, stb... Olyan szívdöglesztő volt :P
17F
9/11 anonim válasza:
22:57, remek sztori:)
szegeny, valszinü nem is tudja magáról - sajat sztorimbol kiindulva.
Igaz, én emiatt alig csokoloztam csajokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!