MOcskos, undorító, kifordult világban élünk! Aki normális azt szivatják mind párkapcsolati, mind minden téren! Fantasztikus?
Csak én érzem az iróniát aközött, hogy a kérdező siránkozik, hogy ő a jófej srác, azonban egy ostoba 10 éves szintjén rekedt meg, és szól be másoknak ^^
De lehet, hogy nem is panaszkodik, hanem csak kijelenti, hogy szivatja a jófejeket :D
By the way..: Én nem csodálkozom, hogy nem jön össze semmi, ha valóban olyan vagy, mint amilyennek lefestetted magad a kommentjeiddel :)
"Csak én érzem az iróniát aközött, hogy a kérdező siránkozik, hogy ő a jófej srác, azonban egy ostoba 10 éves szintjén rekedt meg, és szól be másoknak ^^ "
Én is ezt próbáltam részben megértetni ezzel a CSODÁLATOS ARANYOS RENDES FIÚCSKÁVAL.. na ne hisztizz tovább karácsonyra megveszem neked a Nintendót :)
Ha ezt nekem írtad, akkor közlöm, nem kegyelem kettesekkel csinálom a főiskolát, hanem négyesekkel, ötösökkel, bár sosem nézném le azt, aki kettessel, mert az iskolai teljesítménytől nem feltétlen függ az intelligencia. Más kérdés, hogy talán a lenéző stílusod az, ami miatt "szivatva" vagy pl párkapcsolati téren.
Ha nem nekem írtad, úgy köszönöm, hogy nem reagáltál, rajtad tényleg nem lehet segíteni, pedig próbáltam, normális kommenttel. Felesleges volt.
Szegénykém, annyira sajnállak...
Amúgy mi van az elkötelezett párkapcsolatoddal, ami egy hete tart? :)
hogy a mocskos életbe képesek annyira degenerált vadbarom emberek létezni mint a kérdező ???
egy kiba szott zsák melegvíznek több esze van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!