Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » MOcskos, undorító, kifordult...

MOcskos, undorító, kifordult világban élünk! Aki normális azt szivatják mind párkapcsolati, mind minden téren! Fantasztikus?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 23:10
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%

na és pontosan itt mutatkozik meg az a dolog hogy "minden ember szemér mocskos pfújj elfajzott korcs a világ, de persze ÉN VAGYOK A TÖKÉLETESSÉG" ugye kérdező :D?

az iskoláztatottságnak meg nem tudom mi köze van az egészhez.. de valahogy eddigi tapasztalatim alapján akik ezzel támadnak ismeretlen emberekre gyanús hogy valami tizenéves kisfiú aki itt tölti ki a mérgét mert nem kapott születésnapjára Nintendo-t.

2013. nov. 12. 23:45
 12/55 anonim ***** válasza:
100%

kemény a kalocsai élet mi ?

csicska szívárvány

2013. nov. 12. 23:47
 13/55 A kérdező kommentje:
Most ismerted el, hogy nincsen igazad... kár velem vitatkozni, mert a faluba lehet hogy te vagy a vén bölcs, de most nagyon nincs igazad... lásd be és igen a tanultság, avagy a tanulatlanság nagyban befolyásolja a gondoolkodásmódodat, hölgyeim és uraim az egy sorral feljebb levő mondat ezt bizonyítja... köszöntem ;)
2013. nov. 12. 23:48
 14/55 anonim ***** válasza:
Költözz el,kérlek költözz el..
2013. nov. 12. 23:51
 15/55 anonim ***** válasza:
88%

Köszönd meg a reggeli kakaódat :)

Kár is tovább koptatnom rád a billentyűzetemet mert úgyse fogod felfogni amire céloztam és amit el akartam mondani.

2013. nov. 12. 23:52
 16/55 A kérdező kommentje:
;)
2013. nov. 12. 23:53
 17/55 A kérdező kommentje:
kár is mert belátod, hogy az IQ szinted nem ér el bizonyos szintet
2013. nov. 12. 23:55
 18/55 anonim ***** válasza:
100%

Lehet naivnak nevezni, de még mindig nem látom így. Vannak hullámvölgyek, amiket át kell vészelni, az élet természetes velejárója. Lehet hibáztatni a sorsot, a világot, az univerzumot, a kormányt, konkrétan bármit, legtöbb esetben saját hibáinkat mentegetjük ezekkel.

Van amin nem lehet változtatni, de nagyon sok mindenért igenis csak mi magunk tehetünk, ehhez persze fel kell emelnünk kicsi fenekünk a gép elől. Könnyű? Nem. Van akinek nem olyan az élete, hogy minden az ölébe hullik, de a kemény munka áldásos gyümölcsében hiszek, mert tapasztaltam.

Nekem is vannak gondjaim, de nem a mocskos, szemét embereken köszörülöm a nyelvem, hanem hálát adok annak a néhány értékesnek, aki körülöttem van, és akik sosem hagyják, hogy ennyire magamba forduljak.

Sajnos az ember hajlamos rosszabb időszakában önsajnálatba esni. De minél előbb felfogod, hogy ezzel csak rontasz a helyzeten, és inkább cselekedni kéne, annál előbb jön a megoldás. Senki sem állítja, hogy könnyű lesz, sőt, de csak így lehet valamit is elérni. Nem a gép előtt ülve. A virtuális élet okozta ál-boldogság ugyanis pillanatnyi, az élet meg szépen pofán csap érte, ha végre hajlandó vagy a részese lenni.

Na, ilyenkor kell szépen felállni, leporolni magad, és igenis meglátni a szépet és a jót, mert enélkül már az ágyból sem érdemes reggel kikelni.

Nem okoskodok, átéltem az időszakot, hogy már embereket sem akartam magam körül látni. Örülök, hogy megráztam magam, mert végre teszek a céljaimért, és vinni fogom valamire, sőt, már most érnek jó dolgok, és ez minden emberi és világi mocsokért kárpótol.

Pííísz.

2013. nov. 12. 23:59
 19/55 anonim ***** válasza:
84%

"hogy az IQ szinted nem ér el bizonyos szintet"

Na ez a másik dolog :), a tied gondolom a plafont verdesi.. :D Na de lényeg a lényeg legyen igazad. Szemét minden ember, szemét a világ, ocsmány és elfajzott is, de te tökéletes vagy.. feküdj le ezzel a tudattal és kelj ezzel. És ez a fantasztikus hogy annyira buta vagy, hogy ezt még el is hiszed :).

2013. nov. 13. 00:07
 20/55 A kérdező kommentje:
igen aranyom, tudom hogy fáj az alja népnek ha vki fel is tud mutatni vmit a kezében... és nem a kegyelem 2-t :D
2013. nov. 13. 00:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!