MOcskos, undorító, kifordult világban élünk! Aki normális azt szivatják mind párkapcsolati, mind minden téren! Fantasztikus?
na és pontosan itt mutatkozik meg az a dolog hogy "minden ember szemér mocskos pfújj elfajzott korcs a világ, de persze ÉN VAGYOK A TÖKÉLETESSÉG" ugye kérdező :D?
az iskoláztatottságnak meg nem tudom mi köze van az egészhez.. de valahogy eddigi tapasztalatim alapján akik ezzel támadnak ismeretlen emberekre gyanús hogy valami tizenéves kisfiú aki itt tölti ki a mérgét mert nem kapott születésnapjára Nintendo-t.
kemény a kalocsai élet mi ?
csicska szívárvány
Köszönd meg a reggeli kakaódat :)
Kár is tovább koptatnom rád a billentyűzetemet mert úgyse fogod felfogni amire céloztam és amit el akartam mondani.
Lehet naivnak nevezni, de még mindig nem látom így. Vannak hullámvölgyek, amiket át kell vészelni, az élet természetes velejárója. Lehet hibáztatni a sorsot, a világot, az univerzumot, a kormányt, konkrétan bármit, legtöbb esetben saját hibáinkat mentegetjük ezekkel.
Van amin nem lehet változtatni, de nagyon sok mindenért igenis csak mi magunk tehetünk, ehhez persze fel kell emelnünk kicsi fenekünk a gép elől. Könnyű? Nem. Van akinek nem olyan az élete, hogy minden az ölébe hullik, de a kemény munka áldásos gyümölcsében hiszek, mert tapasztaltam.
Nekem is vannak gondjaim, de nem a mocskos, szemét embereken köszörülöm a nyelvem, hanem hálát adok annak a néhány értékesnek, aki körülöttem van, és akik sosem hagyják, hogy ennyire magamba forduljak.
Sajnos az ember hajlamos rosszabb időszakában önsajnálatba esni. De minél előbb felfogod, hogy ezzel csak rontasz a helyzeten, és inkább cselekedni kéne, annál előbb jön a megoldás. Senki sem állítja, hogy könnyű lesz, sőt, de csak így lehet valamit is elérni. Nem a gép előtt ülve. A virtuális élet okozta ál-boldogság ugyanis pillanatnyi, az élet meg szépen pofán csap érte, ha végre hajlandó vagy a részese lenni.
Na, ilyenkor kell szépen felállni, leporolni magad, és igenis meglátni a szépet és a jót, mert enélkül már az ágyból sem érdemes reggel kikelni.
Nem okoskodok, átéltem az időszakot, hogy már embereket sem akartam magam körül látni. Örülök, hogy megráztam magam, mert végre teszek a céljaimért, és vinni fogom valamire, sőt, már most érnek jó dolgok, és ez minden emberi és világi mocsokért kárpótol.
Pííísz.
"hogy az IQ szinted nem ér el bizonyos szintet"
Na ez a másik dolog :), a tied gondolom a plafont verdesi.. :D Na de lényeg a lényeg legyen igazad. Szemét minden ember, szemét a világ, ocsmány és elfajzott is, de te tökéletes vagy.. feküdj le ezzel a tudattal és kelj ezzel. És ez a fantasztikus hogy annyira buta vagy, hogy ezt még el is hiszed :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!