Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit rontok el mindig?

Szerintetek mit rontok el mindig?

Figyelt kérdés

A fiúk nem nagyon érdeklődnek utánam, vagy ha mégis akkor csak kis ideig beszélgetünk. Ma megismertem egy fiút és azt mondta, hogy tetszem neki meg ilyenek és ő is tetszik nekem de a beszélgetés felétől kb csak én tudtam írni. Miután szóba hozta a vetkőzéses dolgot amire mondtam, hogy hagyjuk. Nem reagált rosszul de utána már kevesebbet írt magától, ha kérdeztem vagy írtam akkor válaszolt. Pár órát beszéltünk csak de sejtem, hogy holnap meg máskor sem fog nekem írni. Próbálok pedig mindig beszédes lenni, kérdezni, beszélgetni dolgokról, kicsit viccelődni is szoktam és mégis mindig ez van. Mit tegyek? Velem van a baj? :(

16/L

2013. nov. 12. 23:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve konkrétan nem is kérte, hogy vetkőzzek csak említett fehérneműs képet, de azt mondta, hogy küldjek.
2013. nov. 12. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs veled baj, csak a korodbeli fiúk még éretlenek
 3/6 A kérdező kommentje:
A nem korombeli fiúk is ezt csinálják.
 4/6 A kérdező kommentje:
*NEM mondta
2013. nov. 12. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem veled van a baj. Fehérneműs képet pedig soha senkinek se küldj. És próbálj meg ne a neten ismerkedni, hanem inkább suliban.
2013. nov. 13. 12:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Én biztos, hogy nem fogok senkinek sem olyan képet küldeni, hiszen egy orvos előtt is alig akarok vetkőzni :D

Élőben valahogy nem megy... ha nem jön oda hozzám valaki és tart szóval, akkor lehetetlen. Én meg soha nem merek kezdeményezni.

2013. nov. 14. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!