Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit rontok mindig el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok mindig el?

Figyelt kérdés

Pár hete randizok egy fiúval, egészen jól mentek a dolgok, kezdtük egymást megismerni, úgy tűnt minden jól alakul. Szinte minden nap találkoztunk, vagy legalább beszéltünk és általában ő hívott engem. Aztán egyik napról a másikra nem keresett. Eltelt pár nap, majd én hívtam őt, azt mondta nincs semmi probléma csak elég fáradt mostanság, kicsit zűrösek a napjai, de valahogy úgy éreztem, mintha le akarna rázni. Ennek már több, mint egy hete és azóta egyáltalán nem beszéltünk.

Igazából tudom, hogy megesik az ilyen, csakhogy ez már nem az első eset, hogy ilyen történik vele, szóval nem tudom mi lehet a baj, mert én nem éreztem, hogy mit csinálok rosszul. Egyik esetnél sem. Nem telepszem rájuk, nem zargatom őket, de nem vagyok elutasító sem, szóval fogalmam sincs. Mi lehet a gond?

2013. okt. 25. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak kretén a pasi, és az egyenes beszéd helyett kifogásokat keres, hátha nem kell neki megmondania, hogy mégsem szeretne tőled semmit, hanem rájössz magadtól....

Nem tudjuk, mi a baj, veled. Gondolom én nem tartanak elég jó nőnek külsőleg és/vagy belsőleg.

2013. okt. 25. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Valaki belépett náluk a képbe, aki gyorsabb sikerekkel kecsegteti őket. Vagy: rájönnek, hogy megjátszod magad, szinészkedsz.A harmadik verzió, hogy a személyiséged nem tükrözi azt amit mutatsz.
2013. okt. 25. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:

akármi is az ok, ez nagyon nagy bunkóság!

ha egyszer csak mégis keres, küld el a ...ba!

2013. okt. 25. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!