Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el a társkeresőkön?
Lehet, hogy fizetős a válasz. Sok társkeresőn fizetős a válaszküldés.. vagy akár a profilkép megnézés, vagy minden...
de ha nem ez a gond akkor az, hogy a nők a csodálatos álompasit várják, semmi többet.. ne társkeresőn keresgélj, oda a tökéletest mennek keresni,és sose az ír természetesen...
más oldalakon nézelődj és barátkozz :) aztán kialakul majd valami..
Nem fizetős ez a része. Kiküldtem vagy 50 levelet, de 3 válasznál nem kaptam többet.
Milyen oldalakra gondolsz? Én már próbáltam mindent.
Küldd ki az összes nőnek, az már komoly választék. 5%? az 100.000 regisztrált nőnél már 5000 potenciális nő!
Amúgy akkor kezd el a dagadt, gyerekkel a nyakán maradt, devizahiteles, munkanélküli 50-en túli versenyzőkkel. Mint falat kenyér, úgy fogsz nekik kelleni!
Üdv a klubban! A válaszhoz egy jó levél, a nőnek tetsző paraméterek és sok-sok szerencse kell.
Próbálkozz, nem lehetetlen feladat, de kitartás kell hozzá!
Akkor nem vagyok egyedül.
LÁNYOK! Áruljátok már el, hogy mit vártok el, hogy legalább válaszra méltassatok?
Már leírtam neked mit várnak el:
jóképű, magabiztos, izmos férfit, aki gazdag(egyeseknél a nagy farok is alap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!