Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti is ezt tapasztaltát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is ezt tapasztaltátok társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Beregisztráltam egy kamu női profilt, 1 napig sem élt a regisztráció, de lávoltak vagy 120-an, 5 perc alatt 10-en hívtak chatre, ezen kívül kaptam vagy 50 levelet, amiből 30 db "meg szeretnélek ismerni" témájú volt, ami baromi unalmas. Kb. 10 szexkapcsolatra invitálás, 5-6 hasonló az utóbbihoz, csak anyagi támogatással kiegészítve, és vagy 2-3 volt olyan, amire megérdemelte volna a választ. 50 levélből csak a tartalmat nézve!

Hát ez elég elkeserítő lehet tényleg. Viszont ezek után elbírom képzelni, hogy csakis egónövelés céljából vannak fent a nők. Ilyen figyelmet máshol nem kapnak...

2013. szept. 26. 14:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
most komolyan te ilyeneket csinálsz?? van életed???XDXD
2013. szept. 26. 14:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem egonövelés céljából. Nekem ne nő az egóm, ha egy csomó primitív analfabéta szexpartnert lát bennem, örülök, ha egy-egy normálissal összefutok!
2013. szept. 26. 14:37
 3/14 anonim ***** válasza:
35%
Tudod kedves kérdező ez arra enged következtetni hogy nem vagy megelégedve a férfi mibenléteddel és gondolkozol az átoperáláson.
2013. szept. 26. 14:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Mi van? :D Semmi ilyesmi nincs. Csak csomóan nem olvasták el a levelemet vagy egyáltalán válaszra sem méltattak, ezért voltam kíváncsi, hogy mi áll a háttérben?
2013. szept. 26. 14:39
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ne etess engem, hallottam már kifogásokat ezerrel és a tied még csak nem is hihető.
2013. szept. 26. 14:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Nyilván, holnap megyek is átoperáltatni magam. Retardált...
2013. szept. 26. 14:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Figyelj, lehet hogy nem támogatom amire készülsz de nem is ellenzem, tehát valamilyen szinten elfogadom hogy ezt diktálja a szíved.
2013. szept. 26. 14:47
 8/14 anonim ***** válasza:

És volt hasonlóság a te leveled és a rossz levelek között? Csak abból gondolom, hogy a tiedre nem válaszoltak :)

Lehet, hogy ők ego-növelni akarnak (amit azért kétlek, de mégis lehet) viszont ebből az is következik, hogy te is olyan lúzer vagy mint a többi srác, akiket semmibe vesznek. Plusz semmi elfoglaltságod, életed nincs. Remélem erre maszturbálsz, hogy az interneten vered át az embereket :D

Én is felregisztráltam egyre, amit tapasztaltam, hogy mindenki visszanézi az adatlapot, aztán nem örülnek, hogy nem töltök fel képet. Páran még írnak, hogy rakjak fel képet, de nagyjából ennyi. Le is töröltem magam.

2013. szept. 26. 14:53
 9/14 anonim ***** válasza:
miért, mi más lenne? ez erre megy ki.....
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja és ne hord le magad olyan szavakkal mint a retardált, mivel minden ember egy unikum és mindegy mit tesz büszkének kell lennie magára.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!