Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is ezt tapasztaltátok társkeresőkön?
Beregisztráltam egy kamu női profilt, 1 napig sem élt a regisztráció, de lávoltak vagy 120-an, 5 perc alatt 10-en hívtak chatre, ezen kívül kaptam vagy 50 levelet, amiből 30 db "meg szeretnélek ismerni" témájú volt, ami baromi unalmas. Kb. 10 szexkapcsolatra invitálás, 5-6 hasonló az utóbbihoz, csak anyagi támogatással kiegészítve, és vagy 2-3 volt olyan, amire megérdemelte volna a választ. 50 levélből csak a tartalmat nézve!
Hát ez elég elkeserítő lehet tényleg. Viszont ezek után elbírom képzelni, hogy csakis egónövelés céljából vannak fent a nők. Ilyen figyelmet máshol nem kapnak...
És volt hasonlóság a te leveled és a rossz levelek között? Csak abból gondolom, hogy a tiedre nem válaszoltak :)
Lehet, hogy ők ego-növelni akarnak (amit azért kétlek, de mégis lehet) viszont ebből az is következik, hogy te is olyan lúzer vagy mint a többi srác, akiket semmibe vesznek. Plusz semmi elfoglaltságod, életed nincs. Remélem erre maszturbálsz, hogy az interneten vered át az embereket :D
Én is felregisztráltam egyre, amit tapasztaltam, hogy mindenki visszanézi az adatlapot, aztán nem örülnek, hogy nem töltök fel képet. Páran még írnak, hogy rakjak fel képet, de nagyjából ennyi. Le is töröltem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!