Lányok. Titeket milyen érzéssel tölt el az, ha egy pasi az utcán megnéz titeket, pl. utánatok fordul vagy megnézi a feneketeket?
Figyelt kérdés
:)2013. nov. 12. 17:26
1/6 anonim válasza:
Hát ha egy olyan pasi,akkor jól is eshet, de csak akkor ,ha nem fütyül utánam meg nem hoz kellemetlen helyzetbe. Mondjuk az jobb ha odajön, elkéri a számom, vagy buszon szemez velem, meg néz, de nem úgy mintha képzeletben épp vetkőztetne :D
2/6 anonim válasza:
én legtöbbször zavarba jövök :)) nincs túl nagy önbizalmam, és arra gondolok, hogy biztos elkenődött a sminkem, vagy fogkrémes a szám, vagy beleültem egy rágóba :D
3/6 anonim válasza:
Egy buliban egy csaj erről nekem azt mondta,ha jóképű akkor elolvadok és bánom,hogy nem szólított le.
Ha csúnya akkor meg mi fas*t képel magáról?!
4/6 anonim válasza:
zavarba jövök, de elismerésnek veszem
6/6 anonim válasza:
Ha nem társul hozzá egy közönséges megjegyzés is, akkor jól esik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!