Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt ilyen pasi?

Van itt ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Olyan pasit szeretnek talalni aki kinez valahogy, helyes, es nem hanyagolja el magat...nem azt mondom mindig alljon a tukor elott :)

Eddig csak olyan pasik talaltak meg akik elhanyagoltak voltak, es nem neztek ki sehogy.

Nos parkapcsolatot szeretnek.

Egy kedves megerto fiatalembert keresek magam melle aki Pesten lakik vagy a kozelebe :) aki legalabb van 18 eves :)

17/L

2013. nov. 11. 19:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
És te mit tudnál felmutatni, nyújtani, ami miatt megérné veled leállni?
2013. nov. 11. 19:34
 12/21 anonim ***** válasza:
igen van;)
2013. nov. 11. 19:34
 13/21 anonim ***** válasza:

"Itt egy kép rólam.

[link]

"

ahahahahahahaa XDXDXDXa ahaha... szerintem te teszeni fogsz a kérdeznőnek

2013. nov. 11. 19:35
 14/21 A kérdező kommentje:

Ha osszejon velem valaki, en huseges vagyok maximalisan, megerto vagyok hozzam barmikor fordulhatna a parom, tudok szeretni, es nem vagyok az a bekepzelt liba mert tidztaba vagyok az ertekeimmel es nem elek veluk vissza.

Szeretnem ha nem tamadnatok le egy kerdes miatt ...

2013. nov. 11. 19:37
 15/21 anonim ***** válasza:

amugy tényleg...látom a külsőre mész( persze es is fontos) na de akkor te mit tudnál felmutatni? legalább te is szépvagy? mások véleménye szerint is?

Mert ülhetek naphosszat a tükör előtt ést festhetem magam ha alapból is ronda vagyok..ani szar az azis marad!....

17/f

2013. nov. 11. 19:39
 16/21 A kérdező kommentje:
Sokan szepnek tartanak...bocsi de nem sminkelem magam nem vagyok olyan mint manapsag a tobbi lany es nem a kulsore megyek mert kiemeltem ket belso tulajdonsagot is de mielott felhaborodas lenne olvassatok el!
2013. nov. 11. 19:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Ezek viszont szimpatikus tulajdonságok.
2013. nov. 11. 19:47
 18/21 A kérdező kommentje:

De hogy ne legyenek hondok belole....nem hordok cicanacit, nem sminkelem magam....a termeszetes szepsegem meg van, nem vagyok pattanasos :D szep az arcborom, nem hordok magassarkut, nincs kinnt a fel csocsom...remelem ez megfelel nektek hamar ennyire beoltottatok.

Es akkor kiemelem...egy megerto kedves szeretnivalo fiut keresek aki huseges mert en amit nekem ad azt viszonzom.

2013. nov. 11. 19:52
 19/21 anonim válasza:
ÉN IS PONTOSAN ILYEN SRÁCOT AKAROK:$ csak nem kell h +18 legyen,mivel 15/l vagyok:)))
2013. nov. 11. 19:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Jajj ne már! Itt mindenki szeretni való nőt/férfit keres. Pont itt lesznek majd olyanok GYIK-en.:D Itt még a napiszarnál is bénább emberek gyűlne össze sokszor.:D
2013. nov. 11. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!