Van itt ilyen pasi?
Olyan pasit szeretnek talalni aki kinez valahogy, helyes, es nem hanyagolja el magat...nem azt mondom mindig alljon a tukor elott :)
Eddig csak olyan pasik talaltak meg akik elhanyagoltak voltak, es nem neztek ki sehogy.
Nos parkapcsolatot szeretnek.
Egy kedves megerto fiatalembert keresek magam melle aki Pesten lakik vagy a kozelebe :) aki legalabb van 18 eves :)
17/L
"Itt egy kép rólam.
"
ahahahahahahaa XDXDXDXa ahaha... szerintem te teszeni fogsz a kérdeznőnek
Ha osszejon velem valaki, en huseges vagyok maximalisan, megerto vagyok hozzam barmikor fordulhatna a parom, tudok szeretni, es nem vagyok az a bekepzelt liba mert tidztaba vagyok az ertekeimmel es nem elek veluk vissza.
Szeretnem ha nem tamadnatok le egy kerdes miatt ...
amugy tényleg...látom a külsőre mész( persze es is fontos) na de akkor te mit tudnál felmutatni? legalább te is szépvagy? mások véleménye szerint is?
Mert ülhetek naphosszat a tükör előtt ést festhetem magam ha alapból is ronda vagyok..ani szar az azis marad!....
17/f
De hogy ne legyenek hondok belole....nem hordok cicanacit, nem sminkelem magam....a termeszetes szepsegem meg van, nem vagyok pattanasos :D szep az arcborom, nem hordok magassarkut, nincs kinnt a fel csocsom...remelem ez megfelel nektek hamar ennyire beoltottatok.
Es akkor kiemelem...egy megerto kedves szeretnivalo fiut keresek aki huseges mert en amit nekem ad azt viszonzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!