Megláttam, megszerettem, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy találkoztatok valakivel és elsőlátásra beleestetek? Velem ez történt. Eddig csak álmodoztam egy ilyen fiúról, aztán egy nap megláttam. Pont az ideálom: magas, gyönyörű az arca, menő a sérója, a neve is menő, rocker ruhák, mosolygós...Klassz minden és ismerkednék vele bátran meg minden csak van egy ici-pici gond. Foglalt. -.- S az a problémám, hogy mióta megláttam nem tudom a fejemből kiverni és más fiúk meg nem is nagyon érdekelnek. Ilyen még nem volt velem. Eddig úgy volt, hogy tetszett egy fiú és kész. Ez más, nagyon erősek az érzéseim és állandóan ő rá gondolok. De nem merek lépni semmit, mert tudom hogy barátnője van. Legalbb a barátja szertnék lenni, ha több nem. Nem tudom hogy közeledjek felé. Még nem volt barátom. Meg soha nem volt olyan hogy valaki már első látásra megtetszett. Nem tudom mit tegyek. Légyszi normális válaszokta írjatok!2013. nov. 10. 17:03
1/2 anonim válasza:
klasszikus eset
ha foglalt, akkor várj, míg nem lesz az
vagy keress mást
(könnyű mondani, igaz...)
mutasd meg magad, hátha dobja jelenlegit érted
bár ha szereti jelenlegit, nehéz lesz...
találkozz össze vele sokszor véletlenül
és nézd hogyan reagál rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!