Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem túl tolakodó ha ráírok...

Nem túl tolakodó ha ráírok egy ismeretlen lányra azzal az ürüggyel hogy: milyen csodálatosan néz ki és teljesen elaléltam amikor megláttam?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert nem fog tudni válaszolni a hányáspacától ami a monitorán lesz miután elolvasta!
2013. júl. 6. 23:26
 2/9 anonim ***** válasza:

ha ez igaz, akkor unhatja már az ilyen szövegeket.

legyél egyedi, talán azzal megfoghatod.

3/9 anonim ***** válasza:
19%

Én nem írnám azt, ami egyértelmű, hiszen tudja magáról és már vagy 200 vészfityma elmondta neki előtted.

Én a lelkére tennék utalást, hogy szívesen megismerném ebben a testben lakozó lelkét.

4/9 anonim válasza:
NEMJÓ TERV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hidd el nem szabad nyilt kártyákkal játszani mert bukta!!!!!!!!!! pont most szoptam meg ezzel hogy mindent elmondtam neki de tul korán...
 5/9 anonim ***** válasza:

De hiszen ez nem is ürügy, gondolom igaz.

Az ürügy pl. az ha megkéred, hogy regezzen neked travianra.

2013. júl. 6. 23:27
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem elég nyálas lenne ha ilyet írnának..
2013. júl. 6. 23:32
 7/9 anonim ***** válasza:

a lehető legrosszabb szöveg ez

ne a külsejét dicsérd!!!!!!!!

ez az alap a csajozós oktatófilmekben

2013. júl. 6. 23:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor már miért nem írod az igazat?

Áll a zászló és kell valaki a tetejére..

2013. júl. 6. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez aranyos,de őszinte leszek. Engem személy szerint elég jó csajnak tartanak (nem az a ric*ancféle vagyok,hanem inkább aranyos,csendes,de szép lány,aki nem teszi ki mindenét a facebook profilképeként). És hát szoktak írni,teljesen ismeretlen srácok,és látásból ismert fiúk is,úgy hogy még életünkben nem beszéltünk személyesen... Nos,engem nem igazán hatnak meg az ilyesmik. Jól esik,hogy szépnek tartanak,de ennyi. Ha egy srác interneten kezdeményez,akkor az nálam már egy rossz pont. Legyél bátrabb! :) Az pedig csak ront a helyzeten,ha rögtön elmondod,mennyire tetszem neked,mert tudom,hogy személyesen soha nem mernél ilyesmit mondani. És az meg teljesen idegölő,ha a bókokon kívül csak annyit tud írni,h "hogy vagy?" vagy "mizujs?:)". Ettől a falra mászom! Szóval nekem nem tetszik,ha valaki facebookon csak így rám ír...de ez az én véleményem. Azonban! Ha jó pasi vagy,vagy pedig nagyon jól el tudunk beszélgetni,és elkezdesz érdekelni,akkor lehet belőle valami.:)

1-2 hete rám írt egy tökismeretlen srác,és megfogott benne valami nagyon,mert nem úgy írt rám,ahogy a többiek,h köszönnek,megkérdezik hogy vagyok,aztán írják h milyen szép vagyok,stb,hanem egy aranyos kis csellel.:)) Igazából teljesen átlátszó volt,nem vettem be,de elkezdtünk beszélgetni,és annyira egymásra vagyunk hangolódva,hogy meg szeretném ismerni. Egyébként egyetlen egy bók sem csúszott ki a szájából! :D Lehet,hogy ez is az,ami miatt annyira kíváncsi vagyok rá. Kár hogy ő közben "betojt",és fél találkozni velem...de remélem azért összejön.:)

2013. júl. 7. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!