Fiúk miért szoktatok gondolkodási időt kérni a kapcsolat elején, még nem 100-osan tekintitek lezártnak a volt kapcsolatotokat, vagy miért?
Én eddig egyetlen esetben tapasztaltam: amikor a pasi önmagában volt bizonytalan, abban, hogy egyáltalán akar-e kapcsolatot. (Lelki problémák, nehezen enged közel magához bárkit, stb.) Én is azt mondom, hogy régen rossz, ha gondolkodnia kell.
Az a te döntésed, hogy 1. van-e türelmed egy problémás pasihoz 2. el tudod-e fogadni, hogy esetleg sokáig, nagyon sokáig tart a gondolkodási idő (hónapok, évek)
ha nincs meg a kezdő szikra,és nem is lesz,akkor csak szép búcsú ez a gondolkodási idő,mert nem akar megbántani azzal,hogy a szemedbe mondja,hogy ebből nem lesz semmi,és nem te kellesz neki.
Keress mást.
# 5: Abban az esetben, amiről én tudok, az illető kötődési problémás. Nem mer kapcsolatba kezdeni, mert fél, hogy sérül, megbántják, elhagyják, stb.
Ahhoz, hogy merjen, meg kellene tanulnia bízni, az pedig idő (SOK idő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!