Ha a buszon felszáll egy fiú és pont oda leül mellénk akkor ez jelent valami?
Figyelt kérdés
Reggel osztálytársammal szoktam buszozni a suliba és egy helyes fiú felszáll.Mi leghátul a 4-esben vagyunk és ő mindig oda mellénk leül.Pedig elől is volt hely,de mégis oda szokott leülni közénk.Néha szokott minket nézni,de olyankor mikor hülyéskedünk az osztálytársammal.Komolyan ezt nem értem,hogy miért ül oda hozzánk?2013. nov. 9. 19:43
11/14 anonim válasza:
#6os vagyok... Azért, mert oda ülhet, ahova akar.. Baj?
Kérdezd meg őt, mert ez nem jel arra, hogy szeret és mi meg nem tudjuk biztosan, hogy mit gondol.
12/14 A kérdező kommentje:
Először mikor hátra ültünk kérdezte,hogy oda ülhet.Mi mondtuk,hogy igen.Azóta nem is kérdezi meg,oda ül.Ha valamiről beszélgetünk az osztálytársammal vagy nagyokat nevetünk bámul.
2013. nov. 9. 21:20
13/14 anonim válasza:
Szeret hátul ülni,ennyi.Jesszus miért kell minden mögött látni valamit?Ha akarna tőled valamit kezdeményezne..gondolom erre akart kitérni a kérdésed...Még valami jó,hogy nagyokat bámul,ha összevissza hangosan idétlenkedtek...Én is nagyokat bámulok ilyenkor pedig nem vonzódom a leányokhoz.:)
14/14 anonim válasza:
Na mi lett azóta? Ha bejönnétek nekem, én is odaülnék, persze nem az orrotok elé feltétlenül. És szívesen hallgatnám, hogy miről beszéltek, de előbb-utóbb hozzátok is szólnék.
Sajnos már nem járok rendszeresen ugyanakkor busszal, és nincs olyan ember, akit naponta látok (1-2 pasas van, néha lány is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!