10/5 külsejű férfinek mennyi esélye van normális nőt találni?
Hát ha normális alatt a vállalható külsejüt érted, akkor igen kevés. Mert lehet agyilag normális nőt találnod, ha te is normális vagy, de az ugyanugy max 5-ös csaj lesz, vagy nagyon nagy szerencsés esetben 6-os.
Mert a tendencia az, hogy a nők mindig önmagukhoz képest 1-2 ponttal jobb pasival hajlandoak csak bármit is elképzelni. Ugyhogy pl ha te 5-ös vagy, akkor ilyen 3-as nők néznek meg csak ÚGY, meg a 4-esek, de azok már ritkábban.
Most gondold el, aki 8as pasi, annak a 6-os csajok tök könnyen összejönnek. És azért az tök jo lehet, hogy minidg van vállalható külsejü nö, akivel dughat.
Mert én pl 6-os pasi vaok, és az ilyen 4-es nők jellemzően megbámulnak, de én baltával ütném le öket legszivesebben, mert ugye ronda és gyakran dagi csajokról van szó... :( :(
Szököévente van, hogy egy-egy vállalható csaj összejön.
De küldjél képet és jóváhagyom, hogy hanyas vagy.
oooooooooooké...végülis biztos én vagyok a hülye, ha leszolitottam már több száz nőt, és biztos én nem tudok semmit.
De hát ha a kis büszkeséged fontosabb, mint a tapasztalt emberek tanácsa, akkor meg is van magyarázva a sikertelenséged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!