20 éves vagyok, ázsiai lány. A barátnőim szépnek mondanak, igyekszem mindig kedves lenni, de ennek ellenére úgy érzem sosem lesz párkapcsolatom.
A tapasztalatom az, hogy a legtöbben mint érdekesség tekintenek rám, ezért tartanak mint lány"barát". De nekem barátom van elég, az nem kell. Ennyire nem szeretitek a külföldi lányokat/nem tudjátok elfogadni?
Én pedig Jégsárkánytól félek. Ha már egy hetero lány is elküld a francba akkor egy leszbivel kikezdeni egyenlő lenne az öngyilkossággal. :D
2013. nov. 6. 01:41
43/148 anonim válasza:
Neked nem mindegy Jaguár? Langyoskodni még mehetsz.
2013. nov. 6. 01:42
44/148 anonim válasza:
Hát nekem nagy álmom egyszer egy szép ázsiai barátnő, többek között ezért is tervezek majd egy hosszabb kiruccanást a távolkeletre, elsősorban Japánra és Koreára gondolok de a délkelet ázsiai vonal is bejön :D
Viszont ha nem is lehetetlen, de bitang nehéz küldetésnek tartom jelenleg ezt Budapesten :D Egyrészt közel nincs annyi mint nyugatibb városokban, másrészt a legtöbb zárt közösséget alkot, kevés az aki nyitott a magyar ember felé, szerintem:)
Egy képet megnéznék rólad mindenesetre :)
2013. nov. 6. 01:43
45/148 anonim válasza:
Ez nem ér azért mert nincs kint a nevem nem kapok képet :(
2013. nov. 6. 01:43
46/148 anonim válasza:
Én privit is írtam rá, de már csak a csokiban reménykedek.
2013. nov. 6. 01:46
47/148 anonim válasza:
látod ez a baj a csúny kínaiak sosem írnak vissza ezért nincs pasid
2013. nov. 6. 01:47
48/148 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de az interneten az ember nem lehet elég óvatos :) Az, hogy valaki kiírja a nevét, az pedig elegendőnek bizonyult így kissé becsiccsentve :) De már megjött az eszem!
2013. nov. 6. 01:51
49/148 anonim válasza:
Nekem már volt ázsiai barátnőm :P
2013. nov. 6. 01:52
50/148 anonim válasza:
Langyinak küldesz, heteronak nem. Ilyen kirekesztőként ne csodálkozz ha kirekesztenek! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!