Miért ilyen nehéz ismerkedni?
20 éves vagyok, ázsiai lány. A barátnőim szépnek mondanak, igyekszem mindig kedves lenni, de ennek ellenére úgy érzem sosem lesz párkapcsolatom.
A tapasztalatom az, hogy a legtöbben mint érdekesség tekintenek rám, ezért tartanak mint lány"barát". De nekem barátom van elég, az nem kell. Ennyire nem szeretitek a külföldi lányokat/nem tudjátok elfogadni?
Köszönöm a kedves szavakat, megnyugtató ezt hallani :)
Annak aki kiírja a nevét (gondolom gyakori olvasó) elküldtem a képem, szerintem tényleg nem ezzel van a probléma. Sokkal inkább a származás, persze az visszavisz a külsőhöz :(
Hmm, valóban nem, sokkal rosszabbra számítottam. Akkor viszont nem tudom mivel lehet a baj, talán túl elérhetetlennek tartanak, azt hihetik esélyük sem lenne nálad mert ázsiai vagy, esetleg a szüleidtől tartanak.
Vagy pusztán nem jössz be nekik. Sok lehetőség van. Talán a te igényeid túl nagyok, nem tudom.
Az a gond, hogy erre a kérdésre annyiféle válasz lehet adni így látatlanban ismeretlenül, hogy az egész csak egy barkochba lenne. Nekem mindenesetre tetszel, vigasztaljon ez a tudat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!