Miért nem tisztelik már a lányok a fiúkat manapság?
Figyelt kérdés
Nekem olyan lány kell, aki tisztel engem, nem olyan, aki még köszönni sem tud vagy azt hiszi, h csak, mert puncija van ő már bármilyen megalázó módon bánhat és beszélhet egy fiúval. Sőt egyes lányok még meg is ütik a fiúkat, mert úgysem lehet visszaütni a fiúnak alapon!2013. nov. 5. 20:50
11/13 errre válasza:
nekem olyan fiú kell, aki szépen tud beszélni, nem agresszív és nem csak az ígérgetések és a szavak mestere, hanem a tetteké is.
és attól mert farka van, ne gondolja azt, hogy megalázhat bárhol/bármikor. Sőt, egyes fiúk úgy gondolják, ha visszakönyörgik magukat, utána ugyanígy folytathatják tovább ezt a beteges viselkedést.
12/13 anonim válasza:
Köszi!
Ezt most berakom a közhely gyűjteményembe.
13/13 anonim válasza:
Miért nem tisztelik a lányok a fiúkat?
Mert a legtöbben nincs mit tisztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!