Miért nem lehet olyan lánnyal összejönnöm, aki nem csak személyiségre, de külsőre is az esetem, miért nincsenek vonzó, cuki és egyben kedves, jófej, szimpi lányok manapság?
Nem vagy egyedül kérdező :) Sokan vagyunk így férfiak!
Hm, talán nem szabadna így rágörcsölnöd. Próbáld meg ezeket a gondolataidat kiiktatni. Kösd le magad, valami versenysport tökéletes erre.
# 7/7
Erre csak annyit tudok mondani, hogy neveztek már rondának és helyesnek is, aki meg nem a külsőre ment az azt mondta, hogy olyan jófej vagyok, h nem hiszi el, hogy még nem is volt barátnőm. Két lány meg játékból még meg is akart erőszakolni. De amúgy igazad van egy defektes ronda szar vagyok. Míg az a fiú, aki helyes, magas, de csalja folyton az megérdemli a szép, rendes lányt.
Nem azt mondtam, hogy defektes sz*r vagy, csupán megosztottam veled a tapasztalataimat. Az én baráti köröm tele van olyan kapcsolatokkal, ahol az emberek felnéznek egymásra, értelmesek és normálisak, nem csalják egymást, hanem tisztelik - az ilyeneknek sosem volt probléma egymásra találniuk, mert bizonyos értelmi és érzelmi szinten hasonlóak az érdeklődési körök és szokások.
A helyes, de barátnőjüket csaló fiúknak sem a normális lányok jutnak, hanem általában a jellemgyenge és buta csajok. Az páváknak az alja r*bancok. Az izomagyaknak a plázacicák. Az értelmeseknek meg az értelmesek.
Hidd el, ha lenne olyan, akkor neki nem kellenél te.
Tapasztalat, sajnos. Szóval majd beérem valakivel akiért nem rajongok, hanem alkalmazkodni is kell hozzá...talán :(((
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!