Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem lehet olyan lánnyal...

Miért nem lehet olyan lánnyal összejönnöm, aki nem csak személyiségre, de külsőre is az esetem, miért nincsenek vonzó, cuki és egyben kedves, jófej, szimpi lányok manapság?

Figyelt kérdés
Olyan rossz, hogy ha levelezek egy lánnyal és jól el vagyunk, meg minden, egy idő után kiderül a képcserénél vagy a találkánál, hogy egyáltalán nem jön be nekem külsőre vagy én ő neki. Miért nincs olyan lány, aki vonzó, cuki is és egyben mégis ilyen jófej, hogy már a személyisége, jelleme is lenyűgöz. A mostani lányok többnyire utálatosak és tiszteletlenk meg flegmák jellemre, ez a legnagyobb bajom velük, felőlem lehet akármilyen szép, ha ilyen egy lány engem már nem érdekel max megdugni akarom.
2013. nov. 5. 19:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9-es te szerintem nem ebben a világban élsz,amiben mi.Én mindig azt tapasztalom,hogy az értelmesek és normálisok sosem találják meg egymást,ismerősi körömben a nagy része a srácoknak teljesen normális,értelmes.És egyikük sem talál olyan lányt,köztük én sem,pedig már kerestem mindenhol ilyet.

"Az értelmeseknek meg az értelmesek."

Ha ez a mondatod valós lenne ténylegesen,akkor most nem lenne itt ennyi hasonló kérdés sem,hidd el nem viccből állítom,itt az oldalon van jó pár teljesen normális srác,csak éppen ők sem találnak értelmeset,ahogyan én sem.

2013. nov. 5. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!