Fiúk, ti megijednétek?
Figyelt kérdés
Egy fiúnak szeretnék a suliban minden héten valami kis ajándékot adni, de úgy, hogy ne tudja, ki vagyok. Igazából nem is tudja, ki vagyok, mert nem ismerjük egymást, de nekem nagyon tetszik. Egyszer keresek majd valami alkalmat, hogy beszélhessek vele, de addig kell valami kapcsolat vele, nem bírom ki, örömet szeretnék szerezni neki! :) Szerintetek milyen apró ajándékokat lehetne adogatni neki? Az lényegtelen, hogyan juttatom el hozzá, meg tudom oldani, hogy mások ne lopják el, de ő megtalálja. :)2013. nov. 5. 19:44
1/6 anonim válasza:
Nekem furcsa lenne. Inkább beszélgess vele, közelíts hozzá.
2/6 anonim válasza:
honnan tudod, hogy nincsen barátnője?!
4/6 anonim válasza:
szerintem ennek semmi értelme nincs
miért nem mész oda hozzá és próbálkozol be nála? sokkal egyszerűbb lenne
5/6 Beniy válasza:
Végül is jópofa. :) Nem valami szokványos, nekem tetszene! :D Esetleg kisebb versikéket is lehet bele rakni, amik minden egyes alkalommal az előzőhöz kapcsolódnak és árulkodnak a kilétedről. Nem rossz ötlet. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy egyszer majd megszólítom, de addig kell valami kárpótlás. :D Még kell idő, hogy bátorságot gyűjtsek.
2013. nov. 5. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!