Lányként mit kellene lépnem most? Vagy várjak?
Van egy fiú az iskolàban akivel megismerkedtem interneten. Nemrég írtam rà "elsõként", és utàna õ is keresett engem egyszer. Jòt elbeszélgettünk. Ez hétvégén volt, azòta semmi. A lényeg hogy nagyon bejön. Viszont suliban semmi jelét nem adja annak, hogy engem felismerne. Pedig még képet is küldtem neki magamròl, meg is dicsérte hogy jò kép, plusz neten van egy-két kép ròlam. Ma példàul nevetgéltem az egyik baràtnõmmel direkt a folyosòn, õ kiinézett a termébõl és rànk nézett, aztàn következõ szünetben szintén összenéztünk, hatàrozottan a szemembe nézett, de nem köszönt (kb 2-3 méterre volt tõlem). Tudom én is ràköszönhetnék, de félõs vagyok. Na most az lenne a kérdésem, hogy szerintetek nem ismert meg? Vagy lehet hogy õ is fél tõlem? Vagy nem tetszek neki?(de mondjuk akkor is köszönhetne, mint egy baràtnak szokàs...) Milyen opciòk lehetnek még? És mit kellene lépnem nekem? Írjak-e neki neten, hogy "làttalak suliba ma, de nem ismertél meg" vagy személyesen tàmadjam le: "Hé, szia xy, meg se ismersz?!" Vagy ne lépjek semmit és vàrjak amíg õ lép? Nagyon tanàcstalan vagyok, nem tudom mire vélni ezt a szitut. Köszi a segítséget!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!