Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene lépnem? Lent a többi.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene lépnem? Lent a többi.

Figyelt kérdés

Van egy srác,akinek pár hete azt mondtam,hogy tetszik nekem.Ő erre egy puszis smiley-t(:*)tett.Azóta még beszéltünk párszor.Az egyik barátnőm megkérdezte tőle,hogy mit gondol rólam és ő azt válaszolta,hogy jól nézek ki és aranyos vagyok.Most nem beszéltem vele 4 napja.(Kb 3 hónapja beszélgetünk rendszeresen)Most mit lépjek?Ennyi idő alatt nagyon megszerettem.

14/L

#Következőlépés
2013. júl. 2. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha akar valamit, majd keres :) Ne fuss utána :)
2013. júl. 2. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:

jól mondta az első..

Ha tényleg tetszel neki,és akar valamit tőled,neki kéne keresnie.Ne te keresd őt.

Szerintem nem hülye,hogy ne jött volna rá arra hogy a barátnőd átviszi neked az infót,ezért mondhatott,akármit,ha akar valamit tőled,majd keress,ha nem hagyd a fenébe.

Puszis smiley helyett írhatott volna többet is..

2013. júl. 2. 18:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Csak az a baj,hogy azt hallottam róla,hogy még nem volt barátnője és nem tudja mit kell tenni.Ja és elég félős..
2013. júl. 2. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz az első kettővel, nyugodtan írj a fiúnak. Téged is érdekel a srác, ergó te is nyugodtan keresheted őt. Nem biztos egyáltalán, hogy azért nem keres, mert nem érdekled.
2013. júl. 2. 19:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de mit irhatnék neki?
2013. júl. 2. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Gondolom fészbukkon szoktatok beszélgetni ezt írhatnád neki: :D

pl.: Szia cukifiúka

Holnap nem lesz itthon senki nem jössz el velem nyalásra? Csak pár utcányira van a fagyizó, de ha gondolod mást is nyalhatunk mit szólnál egy nyalókának?

Amúgy írj rá és kérdezd meg mi a helyzet vele, hogy van, mit csinál a nyári szünetbe, dolgozik-e már valamit? majd jönni fog csak mindig legyen valami téma. aztán meg kérdezd majd meg közbe hogy van -e kedve valamikor találkozni és akkor mehet a nyalós fagyizós duma. hajrá :D

2013. júl. 2. 19:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösziii:)Csak az a baj hogy kb 2 órát várok a válaszára,mert biztos valami játékot játszik... :|
2013. júl. 2. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!