Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene lépnem? Lent a többi.
Van egy srác,akinek pár hete azt mondtam,hogy tetszik nekem.Ő erre egy puszis smiley-t(:*)tett.Azóta még beszéltünk párszor.Az egyik barátnőm megkérdezte tőle,hogy mit gondol rólam és ő azt válaszolta,hogy jól nézek ki és aranyos vagyok.Most nem beszéltem vele 4 napja.(Kb 3 hónapja beszélgetünk rendszeresen)Most mit lépjek?Ennyi idő alatt nagyon megszerettem.
14/L
jól mondta az első..
Ha tényleg tetszel neki,és akar valamit tőled,neki kéne keresnie.Ne te keresd őt.
Szerintem nem hülye,hogy ne jött volna rá arra hogy a barátnőd átviszi neked az infót,ezért mondhatott,akármit,ha akar valamit tőled,majd keress,ha nem hagyd a fenébe.
Puszis smiley helyett írhatott volna többet is..
Gondolom fészbukkon szoktatok beszélgetni ezt írhatnád neki: :D
pl.: Szia cukifiúka
Holnap nem lesz itthon senki nem jössz el velem nyalásra? Csak pár utcányira van a fagyizó, de ha gondolod mást is nyalhatunk mit szólnál egy nyalókának?
Amúgy írj rá és kérdezd meg mi a helyzet vele, hogy van, mit csinál a nyári szünetbe, dolgozik-e már valamit? majd jönni fog csak mindig legyen valami téma. aztán meg kérdezd majd meg közbe hogy van -e kedve valamikor találkozni és akkor mehet a nyalós fagyizós duma. hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!