Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene lépnem?
Figyelt kérdés
Megismertem 1 lányt kb 2 hónapja és szimpatikus nekem, sokat beszélünk, meg szoktam várni iskola után amikor csak lehetséges, velem hülyül szerintem a legtöbbet, veszek neki ezt-azt együtt érzek vele próbálok vicces és megértő lenni és már szeretnék hozzá közelebb kerülni... kisebb is nálam és mondták páran hogy össze is illünk.. mit kellene tennem azügyben hogy tovább lépjek vele? az egy kicsit zavar hogy sok más fiúval ölelkezik csak velem nem, nem igazán volt még barátnőm és szerintem itt az ideje én 10.es vagyok ő 9.es én 16/f, ő 15/l2013. okt. 18. 16:16
1/9 anonim válasza:
Más fiúkkal is ölelkezik? Hát akkor öleld meg te is, mikor egyszer suli után megvárod! Meg kezd el néha megfogni a kezét, majd 2 hét után 1-1 arcra puszi is lehet.
2/9 A kérdező kommentje:
Addig rendben, és ezután hogy kellene? :) bocs de tényleg kezdő vagyok
2013. okt. 18. 16:21
3/9 anonim válasza:
Semmi baj :) Valahol el kell kezdeni :)
Ölelgetés és puszilgatás együtt olyan 2-3 hétig, utána, ha látod, hogy csillog a szeme és mindig zavarba jön és elpirul, csókold meg. Ne vidd túlzásba. Egyszerű sima, finom, kellemes, és puha szájra puszi :)(De, ha látod rajta, hogy nem közeledik feléd, akkor ne csókold meg, mert utána nem fog nagyon kedvelni és el is fog kerülni.)
4/9 A kérdező kommentje:
hogyan kezdeményezzem hogy engem is megöleljen? csak nyújtsam felé a kezem? egyébként köszi a megértést :)
2013. okt. 18. 16:29
5/9 A kérdező kommentje:
Na meg azt sem tudom biztosra hogy van-e barátja? ezt is ki kellene valahogy deriteni
2013. okt. 18. 16:42
6/9 anonim válasza:
Fogod magad, odamész, rámosolyogsz és megöleled ;)
Egy lelkes szia és megöleled :)
7/9 A kérdező kommentje:
Hát remélem bevállik mert ő nem olyan visszahúzódó, megmondja a frankót :) csak még az is zavar hogy sokszor amikor elvállnak útjaink köszönés nélkül csak úgy elmegy :/
2013. okt. 18. 16:50
9/9 A kérdező kommentje:
óvatosan?
2013. okt. 18. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!