Valaki szeretne megismerni egy autodidakta írást művelő (kedvelő) férfit lányok?
"Szabadidőmben, hobbi szinten szeretek novellákat, regényeket, verseket írni. Lányok, lenne kedvetek velem beszélgetni, ismerkedni?"
Na, ez így értelmes lett volna. De autodidakta írást művelő.... Jó, hogy bele köt mindenki :)
Amúgy meg én sem bántani akartalak, csak olyan hülyén fogalmaztad meg a kérdésedet :)
Olvastam már válaszaidat és értelmes embernek tartalak azok alapján, de ebből a kérdésből süt a "na most aztán majd én megmutatom, hogy kell itt hiper-intelligens kérdést kiírni, gyökerek!!" hozzáállás.
Amit talán a 11. válaszoló írt, teljesen korrekt lett volna. De nem , te kitekerted a nyakát a mondatnak és ettől mű lett az egész. Ezért szívat mindenki.
Figyelj!!! Azért, mert írsz néha még nem leszel művész... így első körben...
Második körben: gondolom magyarul "alkorsz" is, de egy kérdést nem tudtál magyarul kiírni...
Harmadik körben: Bennem is felmerült a "ki ha én nem" ,írok majd nektek kúltúr kérdést...
De ezek csak észrevételek... Tudod a művésznek tűrnie kell a kritikát, főleg ebben a korban, amikor ez emberek fele analfabéta...
Mutass valamit, ami a tiéd, mert mondani bármit lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!