Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki szeretne megismerni...

Valaki szeretne megismerni egy autodidakta írást művelő (kedvelő) férfit lányok?

Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék, ismerkednék lánnyal, beszélgetnék bármiről, lehetőleg 20 évestől felfelé.
2013. nov. 4. 15:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Szabadidőmben, hobbi szinten szeretek novellákat, regényeket, verseket írni. Lányok, lenne kedvetek velem beszélgetni, ismerkedni?"

Na, ez így értelmes lett volna. De autodidakta írást művelő.... Jó, hogy bele köt mindenki :)

Amúgy meg én sem bántani akartalak, csak olyan hülyén fogalmaztad meg a kérdésedet :)

2013. nov. 4. 15:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem! Viszlát!
2013. nov. 4. 15:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Én beszélgetek veled.
2013. nov. 4. 15:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Olvastam már válaszaidat és értelmes embernek tartalak azok alapján, de ebből a kérdésből süt a "na most aztán majd én megmutatom, hogy kell itt hiper-intelligens kérdést kiírni, gyökerek!!" hozzáállás.

Amit talán a 11. válaszoló írt, teljesen korrekt lett volna. De nem , te kitekerted a nyakát a mondatnak és ettől mű lett az egész. Ezért szívat mindenki.

2013. nov. 4. 16:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ez volt a hozzáállásom, nem vagyok ma toppon, de azt hittem, ettől még tudnék beszélgetni valakive. Hagyd el a kérdést, most! Légy szíves! Építeni nem tudsz, ne rombolj hát!
2013. nov. 4. 16:49
 16/17 BlackSword ***** válasza:

Figyelj!!! Azért, mert írsz néha még nem leszel művész... így első körben...

Második körben: gondolom magyarul "alkorsz" is, de egy kérdést nem tudtál magyarul kiírni...

Harmadik körben: Bennem is felmerült a "ki ha én nem" ,írok majd nektek kúltúr kérdést...

De ezek csak észrevételek... Tudod a művésznek tűrnie kell a kritikát, főleg ebben a korban, amikor ez emberek fele analfabéta...

Mutass valamit, ami a tiéd, mert mondani bármit lehet...

2013. nov. 4. 17:21
 17/17 BlackSword ***** válasza:
Én is kaptam privit...
2013. nov. 4. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!