Hogyan tanuljak angolt autodidakta módon (mely igeidőket, vagy kifejezéseket, szavakat) vagy miket érdemes tanulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Suliban tanítanak angolt,de többet szeretném gyakorolni,megtudnátok nekem mondani a folyamatot hogy miket érdemes és hogyan tanulni?
Köszönöm szépen.
2013. szept. 29. 07:33
1/5 anonim válasza:
Az összes igeidőt érdemes megtanulni.
Kifejezésekből pedig ajánlott beszerezni egy idióma gyűjetményt ill a neten is vannak ilyen oldalak.
plussz a szokásos TV, Film, Hírek AudioBook
2/5 anonim válasza:
ja és a lényeg:
Dohár Péter: Kis angol nyelvtan
3/5 anonim válasza:
Vagy szedd le a Rosetta Stone 3 nevű programot, nagyon jól tanít, akár teljesen alaptól is.
4/5 anonim válasza:
Én meg nagyon tudom ajánlani Gaál Ottó Kreatív nyelvtanulás című csomagját. :)
5/5 schocko válasza:
Az iskolai tankönyvek a legjobbak...érdemes alaposan átvenned az egészet, legjobb írni mindent, kérdést is, választ is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!