Spanyol tanulás így?
Arra gondoltam hogy megvenném a PONS kezdőknek spanyolt verzióját, aztán ha végeztem vele akkor spanyol haladó (szintén PONS) aztán pedig 1000 kérdés 1000 válasz spanyolból (középfok). Mmint utóbbit is áttanulnám.
Ez így reális? (Az a baj hogy se tanárra se nyelvtanfolyamra nincs pénzem.) + Tudom hogy jó a Colores, lehet majd az 1000 kérdés, 1000 válasz mellett megvenném azt is.
A PONS az ugyan bizalomkeltő csomagolásban van de nem valami jó semmilyen nyelvből. Belenézni talán érdemes. De megvenni???
A Coloros elég jó, talán nyelvkönyvben nincs is pillanatnyilag jobb.
1000 kérdés mindig jó vásár
Érdemes zeneszámokat fordítani eleinte.
Én is könyvből kezdtem el tanulni még annak idején, és nem igazán sikerült. Nincs aki kijavítsa a kiejtésed, a hibáid. A nyelvtanulásban, ha igazán meg akarsz tanulni, akkor nagyon fontos a kommunikáció, magaddal társalogni meg egyáltalán nem motiváló és nehézkes is. Így nem nagyon lehet nyelvet tanulni. Esetleg kezdő szinten pár kifejezést, de hogy középfokig tanári segítség nélkül nem jutsz el, az 100%.
Ha nem vagy egy Lomb Kató féle nyelvzseni, csak egy olyan átlagember mint mi, akkor sajnos ez nem fog menni.
Valami más megoldást kellene találnod. Vagy valakivel cserélni (te tudnál valamit tanítani?), vagy bébiszitterkedést bevállalni családnál tanításért cserébe.
Vagy ha kevéske pénzed van, a spanyolos facebook csoportban hirdetnek skype-on nyelvoktatást. Legalább heti 1x minimum kell a tanár, akivel beszélni tudsz.
A youtube-on van sok spanyol mese vagy film, amivel a nyelvtanulásodat kiegészítheted.
De sajnos ez az elolvasom a könyvet és középfokúzom az nem fog menni... Szóbeli semmiképp.
Természetesen gondoltam arra hogy spanyolul filmet nézzek, zenét hallgassak és beszélgessek. :)
Csak egy erős alapfok kellene előtte, vagy nem tudom, mert tanárra még hónapokig nem lesz pénzem, majd legkorábban jövő szeptemberben. Addig meg nem akarom elfecsérelni ezt a közel 1 évet. Gondoltam addig tanulok amennyit csak tudok.
memrise.com
Valamék nap tették ide a GYK-ra, azóta tanulom rajta a németet, tökjó. A spanyol is rajta van.
Szerintem nagyon jó, íratnak, állandóan hallod a kiejtést, többféleképp memorizáltatnak. Ingyen van.
Hajrá. Ja, és ne vegyél semmit, amíg itt nem csináltad meg azt a pár száz óra spanyolt. Vegyél szótárfüzetet, max, vagy inkább kártyákat. :)
22:06
Eros Ramazotti-nak nem olasz számai vannak?:O
Szerintem olaszok azok,nem spanyolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!